Депутатът Елхан Кълков и областният лидер на ДПС, Ведат Хюсеин, посетиха Белица

Снимка: Община Белица

Народният представител от ДПС, Елхан Кълков, и областният председател на партията, Ведат Хюсеин, посетиха кмета на община Белица - Радослав Ревански.

Срещата се проведе тази сутрин в кабинета на градоначалника.

Депутатът и областният председател на партията се запознаха с актуалната политическа обстановка в общината, с проектите, които общинското ръководство изпълнява, както и с проблемите, които касаят местните жители.

Елхан Кълков награди с подаръци децата, преминали успешно коран курса в град Белица. 

Народният представител от ДПС беше поел предизборен ангажимент да се среща периодично с хората по общините и го изпълнява, сподели кметът Радослав Ревански.

В началото на септември Елхан Кълков и Ведат Хюсеин бяха и сред официалните гости на първия празник на Белица - "С любов и вяра в общите ценности", който бе посветен на 48-годишнината от обявяването на Белица за град.

 

КОМЕНТАРИ

I06:50 - 25.10.2017
Samo nagradi za tezi koito sa minali kursa po koran a drugite deca mecnki gi qli da ti se nevidishe i deputata zaspal i kradliv mini saberi komisionnite po vsicnki obshini pak bil izpalnqval toi angajimenti....
Ай със здраве08:52 - 24.10.2017
ДПС и Елит, ай стига бе, верно ли, хаххаха.Колкото до Бабечкото тарикатче,взе на Росен Чаталбашев(друг тарикат с Винзавод и 2-3 хотела по Огняново) щерката и си нареди комунизма, не го мислете.Проблема е че си пада леко ляв, но тя и оная беше някаква въртиопашка ТА те си се събират такива.пачки да има...пък нали сме в Евросъюза ляви прави криви все стават..Ххахах.Айде да видим колко бързо ще доплатят да заключат коментарите...ама вие си знаете нали ;) А така
краище08:19 - 24.10.2017
Пет прости дребни душици,това е елитът на ДПС. Купени дипломи,прости и нагли заедно с бабечкото кметче...
.19:57 - 23.10.2017
Респект,господин Кълков!!!Както винаги всеотдаен,последователен и добронамерен.

FACEBOOK