Депутатът Богдан Боцев подари телевизор за новата дневна на ЦНСТ-Гоце Делчев

Снимки: Личен архив

С нов телевизор за новата и уютна дневна зарадва за празниците потребителите и колектива на ЦНСТ – Гоце Делчев, депутатът Богдан Боцев. Поредното дарение получи директорът на социалната институция, Димитрия Папалезова. Тя от своя страна изненада народния представител с ефектен подарък, който той ще запази като скъп спомен.

Както писа ИНФОМРЕЖА, след извършения ремонт в Центъра за възрастни хора с умствена изостаналост в Гоце Делчев със средства, осигурени по проект на общината, финансиран по "Красива България", колективът и потребителите се сдобиха с редица нови придобивки.

Уширението включва кабинет по трудова терапия, нова дневна, още една стая за настаняване на потребители, модерен и удобен за инвалиди санитарен възел и други, като благодарение на щедри дарители помещенията бяха обзаведени и оборудвани с необходимите мебели.

„Щастлив съм, че в тези празнични дни успях да зарадвам хората в ЦНСТ-Гоце Делчев. Надявам се, че заедно ще имат много хубави мигове пред телевизора в новата им и уютна дневна. Благодаря от сърце за красивия подарък - трогнахте ме! Весело посрещане на новата година и нека 2018-а бъде успешна и добра!“, написа в социалните мрежи депутатът Богдан Боцев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK