Депутатът Богдан Боцев изпрати в първия учебен ден синовете си и се включи в откриването на учебната година във Второ ОУ „Гоце Делчев“

Снимки: Личен архив

Народният представител от „БСП за България“, Богдан Боцев, днес взе участие в откриването на новата учебна година в родния си град Гоце Делчев.

За поредна година с трепет и вълнение Боцев изпрати в първия учебен ден прекрасните си двама синове, след което се включи в тържествената церемония във Второ ОУ „Гоце Делчев“.

С топли думи и уважение депутатът поздрави учителите, учениците и родителите, като пожела на всички добра и успешна учебна година.

Пред събралиното се пъстроцветвно ято ученици, учители, родители и близки на децата от красивото училище, ръководено много успешно от директорката Цветанка Петричкова, Богдан Боцев чистосърдечно сподели, че за него 15. септември е един от най-празничните дни в годината.

„Усмихнатите лица на децата и учителите, развълнуваните и горди родители, надеждите, които всеки възлага, очакванията, амбициите – всичко това е един букет от емоции и преживявания, които правят 15. септември един уникален и незабравим ден", каза народният представител.

„Знам, че днешният ден е най-вълнуващ за първокласниците, които с такъв интерес и нетърпение прекрачват прага на училището. На тях бих искал да кажа, че тези мигове са безценни, защото в училището ще научат толкова много неща от своите учители, ще си създадат приятели за цял живот сред съучениците, ще донесат толкова много радост и емоции на своите родители и близки!“, заяви още Богдан Боцев в своето приветствие.

На учителите депутатът пожела да не ги напуска тази всеотдайност и амбиция, с която се грижат и възпитават децата. На учениците отправи пожеланието да бъдат любознателни и амбициозни, за да се превърнат в достойни български граждани и добре образовани професионалисти.

„Щастлив съм, че толкова умни, талантливи и амбициозни млади хора всяка година прекрачват прага на учебните заведения в нашата община и всеки един от тях след това намира своята успешна реализация“, категоричен бе Богдан Боцев.

Той изрази голямото си задоволство от чудесната учебна база в Гоце Делчев, с която малко общини в страната могат да се похвалят.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK