Протестиращи с 5 въпроса към директора на ОДМВР-Благоевград! Чакат отговорите утре вечер!

Директорът на ОДМВР-Благоевград, ст. комисар Николай Хаджиев, снимка: Infomreja.bg

Група репресирани граждани, участници в протестите от цялата Благоевградска област, сред които има и такива със съставени актове и протоколи, излезе с отворено писмо до директора на ОДМВР-Благоевград, старши комисар Николай Хаджиев.

В него те настояват полицейският шеф да им отговори на няколко въпроса, като датата и часът на предложената от тях среща е сряда - 28. ноември, от 19.00 пред сградата на Първо районно управление и ОДМВР в Благоевград.

Ето и въпросите към ст. комисар Николай Хаджиев:

1. ОТКОГА в гр. Благоевград има обявено извънредно положение? Като това, което наблюдавахме на 25.11.2018? Това не е ли демонстрация на сила спрямо гражданите, които изразяват свободно позицията си за случващото се в страната?

2. Защо масово се съставят актове и протоколи, които са в нарушение на конституционното ни право и не са регламентирани по ЗМВР?

3. Кой разпореди и откъде дойдоха заповедите за подобен полицейски натиск, невиждан досега?

4. Докога ще принуждавате редовите служители в системата на МВР да се изправят срещу близки, приятели и роднини?

5. ДОКОГА ще се оказва натиск с цел уплаха на гражданите?

Тези основни въпроси касаят цялото население на област Благоевград и смятаме, че трябва да бъде даден отговор час по-скоро.

С уважение: Група репресирани граждани

 

КОМЕНТАРИ

Отговор12:10 - 27.11.2018
Репресиите идват от кмета и областната управа ,които са част от Терора в политиката на загиващата герберска мафиотска държава.
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK