The Brava Balkan Fest - уникалното музикално изживяване на открито

Снимки: Eliv photos

В двата фестивални дни на сцената беше представена авторска рок музика

При огромен интерес протече шестото издание на създадения в село Дъбрава рок фестивал The Brava Balkan Fest.

Интересното е, че това е единственият музикален фестивал в новата история на Благоевград, който се провежда шест поредни пъти. В двата фестивални дни на сцената беше представена авторска рок музика, както от утвърдени и обичани от всички рок банди, като Стенли, Обратен ефект и Black Rose, така и от млади и изгряващи на хоризонта млади групи, споделят организаторите.

Едно от съпътстващите събития на фестивала беше школа по рисуване под открито небе, в която се включиха много деца, а големият художник и педагог Живко Янев напътстваше и даваше ценни съвети на участниците.

Фестивалът премина под изключително приятелски бон тон и между моторите на заклетите рокери притичваха десетки деца, които бяха дошли със своите родители.

Организаторите се пошегуваха, че поляната пред кметството на село Дъбрава и в двете фестивални вечери се превръщаше в най-голямата дискотека на открито, като стотиците присъстващи танцуваха неуморно в един ритъм - ритъма на яката рок музика!

Организатор на  The Brava Balkan Fest е "Асоциация за европейско развитие на българското село", съорганизатор и домакин е кметство село Дъбрава, а тазгодишното шесто издание се провежда с финансовата подкрепа на Министерство на културата на Република България.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK