Денят, в който може да ядем всичко

Снимка: Infomreja.bg

Днес е денят, в който може да се яде всичко.

Създаден е от Томас и Рут Рой, за да помогне на хората да се откъснат от разочароващите здравословни и диетични тенденции на нашето време. Това е ден, в който хората просто трябва да се отспуснат и насладят на живота.

Повечето специалисти по хранене сякаш се съгласяват, че да прекъснеш режима си, може да бъде добре за нас и това, че принуждавайки се да ядем само нискокалорични, безвкусни храни за продължителни периоди от време, може да ни накара внезапно да изпаднем в депресия.  

Много хора прекарват време, наблягайки на диетата си, и това, което те трябва или не трябва да ядат, главно защото днешният свят е пълен със красиви корици на списания, постоянно спортуващи хора и добре изглеждащи актриси и модели, които постоянно ни карат да се чувстваме недобре.

Различните фантазии за здравословната храна, които изглежда идват и настъпват на няколко седмици, определено не помагат - както се оказва, диета без глутен не е особено полезна за всеки, който всъщност не е алергичен към глутен. Постоянно наливане с фреш също не е добра идея, тъй като телата ни трябва да функционират правилно, а приемането на прекалено много витаминни довежда до други излишъци.

Ако вие, както и много хора днес, сте започнали да се чувствате разочаровани от всички тези неща, ще се радвате да чуете за ден, в който може да ядеш каквото искаш.

 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK