Млада жена с три невръстни деца спешно се нуждае от помощ!

Снимка: Infomreja.bg

32-годишната кюстендилка Десислава Георгиева Точева, самотна майка на три деца на 7, 2,6 години и бебе на 5 месеца е в безизходица. Младата жена останала без жилище преди повече от 7 години след крупна измама, и вратички в закона от страна на „благодетели“.

От тогава се лута немила, недрага по чужди домове и живее при изключително тежки битови условия. След излизане от родилното с първото си дете, се оказва, че е на улицата без дом и няма къде да заведе новороденото.

Домът на майка й – триетажна къща в Кюстендил, намираща се на ул. „Цветни градини“, бива отнет след извършена измама от недобросъвестни граждани, следствие на което цялото семейство остава на улицата. Поради липсва на условия отдел „Закрила на детето“ – Кюстендил отнема от Десислава Точева трите й деца, които биват настанени в приемни семейства.

Бащата на първото дете по думите на Десислава е бил пияница и умира. Бащата на другите две деца е безработен и няма възможност да поеме грижите за тях.

Най-силното желание на Десислава е да има покрив над главата си и нормални условия за живот, за да може да си вземе обратно трите деца, които твърди, че обича и има желание да се грижи за тях. Младата жена моли добри хора, които могат да й помогнат, предоставяйки й подслон и работа да се свържат с нея на тел: 0897340489. 

 

КОМЕНТАРИ

TDK06:28 - 13.09.2017
Вие не знаете истината на тази жена а само пишете неверни неща децата не ги е изоставила аса взети насила от закрилата престанете да се занимавате с спростотий и лъжи нея правете найдолна.Дайте да помогнем на бедната жена майка .
И.7017:01 - 12.09.2017
Хубаво би било преди да се напише нещо да се провери неговата достоверност. Тази жена е представена като жертва, но тя сама изоставя децата си. Сега моли за помощ, което е чиста злоупотреба с добротата и доверието на хората.
t09:00 - 12.09.2017
Тази жена не е измамник тя си иска децата .Тази истрадала жена не е проститутка и няма да бъде.Стига с тия глупости що пишете и душманувате помогнете на тази страдаща майка това срам и позор на тези писания.
L08:12 - 12.09.2017
Тази жена е пълен измамник изобщо не иска децата си просто иска помощ от нас нормалните граждани за да може да продължава нищо да не прави. тя няма желание да си намери работа. Виждала сам я много пъти как безцелно си се разхожда по улиците и градинките. Приятели са и явно и много от контингента така наречени проститутки

FACEBOOK