Ден на отворените врати в Американския университет

Снимки: АУБ

На 16 ноември бъдещите студенти могат да посетят кампуса на университета и да се запознаят с условията за кандидатстване

Както всяка година, традиционно през ноември, Американският университет в България (АУБ) отваря врати за най-амбициозните и любопитни гимназисти, техните родители и всички, които се интересуват от повече подробности, свързани с обучението в АУБ. Тази година Денят на отворените врати е на 16 ноември, когато посетителите ще могат да се потопят в динамичната атмосфера на университета и лично да почувстват пулса на живота в кампуса.

Денят на отворените врати започва в 9:00 часа сутринта в съботния ден с регистрация в Студентския център „Америка за България“. До обяд са предвидени презентации и разговори с възпитаници, студенти и служители на университета, както и тур на кампуса. В следобедните часове осем преподаватели от АУБ, идващи от 6 държави, ще представят своите дисциплини по време на лекциите в Академичен център „Балкански“.

Лекциите ще се водят на английски език, който е и работният език в учебното заведение, а темите са от областите философия, психология, история, физика, бизнес, маркетинг, медии и масови комуникации. Следобед ще се проведе и информационната среща за родители, както и представяне на студентските клубове. Може да се запишете за индивидуална среща със служители от отдел „Прием на студенти“ през целия ден.

Желаещите да се запознаят отблизо с Американския университет в България трябва да се регистрират онлайн тук - https://www.aubg.edu/admissions/open-house или чрез събитието Open House November 16 във Фейсбук страницата на университета.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK