Делян Пеевски води листата на ДПС в Пиринско, Алиосман Имамов и Ахмед Башев са аут

Делян Пеевски, снимка: Клуб Z

Делян Пеевски ще води листата на Движението за права и свободи в Благоевградски избирателен район.

Решението е окончателно и бе оповестено преди минути от партийната централа. 

С това бизнесменът и медиен бос категорично опровергава слуховете, че се оттегля от политиката. 

Пеевски е сигурен депутат в 44-ото Народно събрание.

Второто място в листата е отредено за заместник-кмета на община Сатовча Елхан Кълков, който също получи много номинации от съпартийците си.

Трета е Сабрие Сапунджиева от Якоруда, която бе зместник-министър на правосъдието в два кабинета - на Орешарски и на Станишев. 

Заместник-председателят на Общинския съвет в Гоце Делчев - Джалил Бошнак от село Лъжница, също ще участва в листата на ДПС за предстоящите парламентарни избори. Той е на четвърта позиция.

След него е областният младежки лидер на ДПС Ибраим Зайденов от хаджидимовското село Абланица.

Председателят на младежката организация на ДПС в Гърмен Ружди Мазъл е шести.

На седма позиция е общинският лидер на ДПС-Благоевград Мехмед Вакльов от якорудското село Бунцево. Вакльов бе заместник-председател на РИК-Благоевград по време на президентските избори миналата година.

Белица е представена от Бекир Бекир - общински председател на ДПС и кмет на село Горно Краище. Той е № 8. 

Голямата изненада е отсъствието от листата на двамата бивши народни представители - Алиосман Имамов от Абланица, който бе заместник-председател на Народното събрание, и Ахмед Башев от село Рибново - бивш кмет на община Гърмен.

Имената и на двамата не фигурират в пиринската листа на ДПС. 

 

КОМЕНТАРИ

ДПС20:43 - 20.04.2017
еи Ляшници спрете да пишете глупости че майкави ще ебба в голямите усти и свиркаджиите а на оня Боико Борисов Ляшноков ще го туре на зет му Гейчето Феим Османов в мазната дупара
Гост00:11 - 24.02.2017
Кой ще гласува тези бе ? Мисля че този път ще гласуват за Хафъзов.
qzuk13:04 - 22.02.2017
qzuk za hubavite i trudolubivi horica ako pak glasuvat za tezi naistina si go zaslujavat
Рибанец10:33 - 22.02.2017
Метивите убиици асанковите буклуци дет до вчера немахс къде да спиот асативкте дет манол ми озграфи кощата сега са вдинали главитр до вчера сичките със заеми а днес с наи холямитр кощи нема ги изгоряя веике сичките аиде да изляят ся русие, убавие, русма, фикра палячива, кратунката, вечния студент, ягнето с джипарата дет аба цялото женско дружество да изляят да ближет на манол кура нема ги веике
Нфнднд10:30 - 22.02.2017
Къде са сичките манолета сега защо се крият къде е убавие къде е русие къде е къри къде е ягнето къде са женското дружество дет духаа на манол по моретата нема ги веике къде е порно звездата кима къде руспиета невса къде е кучката фатма нема ги нема и да ги има краи на ДПС и краи на свинетата на мнол
11113:49 - 21.02.2017
ДО письра за елита попитали ЖЕНАСИ кои от нас познава лично Двама или трима а може и повече питаи и ми пиши АЗ е познавам и ти го знаеш
Дамммм10:24 - 21.02.2017
За Баба ви Пенка гласувайте ако щете, ДПС приключи в Пиринско.Хафъзов ще го отвее като вятъра тоя Шопар.А за другите няма смисъл да говорим.
рибанци21:48 - 20.02.2017
*********
до рибанци19:38 - 20.02.2017
вместо да се ядосвате за тъпата ви листа за която ви карат да гласувате по добре гласувайте за един интеигентен и добър човек също мюсюлманин Пламен Поюков нищо че е в листата на ГЕРБ той е наш човек и ще върши сто пъти повче работа от Кълков и другите дето не знаят две думи на кръст да кажат . Аз направих вечесвоят избор за Пеевски няма да гласувам ако ще и планината да се протури .
хйигзнхдфбкфдгйгдфхкхдлор12:51 - 20.02.2017
Исмаил Арнаутски да каже когато го вкараха в пандиза за шест месеца че е заспал на пост му скъсаха пърдялника сега го раздава на бос.
b11:26 - 20.02.2017
Ашколсун ДПС, крадец до крадеца, а най голямата комунистка крадла Соня, само на трето място ?!?!Та тя е крадец за пример и е само за първо място, нима забравихте кой изпокраде Младежкия дом, нима забравихте, кой го остригаха гола глава за кражби, нима забравихте кой го изритаха от министерството, заради кражба на служебен апартамент, нима забравихте кой взимаше подкупи за всяко назначение, нима забравихте кой е най големия крадец в цяло Якорудско?!?!? Мили хора гласувайте за БКП и Соня ще Ви открадне и последната риза от гърба, а на всеки за награда ще Ви даде на босия цървулите?!?! Напред със Соня крадлата, към светли комунистически висини !!!
честито шопар10:06 - 20.02.2017
E то се знаеше бе.....кака Рада от Белица го номирира да се мазни защото знаеше а пък и от 100 години се пипат с Демирчо Доганов по пишките. ;)
хахахах09:05 - 20.02.2017
Местан ще ви издуха в района като спрели като ви гледам жалката листа.Дебелото прасе дето народа не го ще и не е стъпвал в народното години наред но му плащата заплата щото е беден и на помощи, Сатовчански дебел черен манго, Сабра дето се жалваше и ревеше по медиите че и зимат общинското жилище дето и го плащаше народа сумати време докато си накупи апартаментите по София и 2-ма пикльовци още с мляко по устата.Честито на ДОСТ!
ssd08:44 - 20.02.2017
Честито Помаци........и не забравяйте да пазарувате от ЛАпка и да си търкате лотарийни билети на Националната белким се оправите...........Проста народ слаба държава.Слаб материал.
агент Манол00:46 - 20.02.2017
елита на Манол Апашев-Али Хаджиев"цецето"Ахмед Уланов"кабура"Джемал Иса"ягнето педофила"Али Авдиков"кукорешко"Феим Иса"йевтин"Вадим Робов"парката"Мустафа Менк"червените ябълки"Ибрахим кадриев"бубуронката"Джемал Сердарев"лудия ряп"Бахри Михрин"боолю Асанив"Исмаил Арнаутски"кратунката"Мустафа Геров"козичката"Феим Хатип"шайтанина"Зюлкиф Емин"Дядо мраз"Ванката,Диката"робокоб"Джими полицая,Доктора Бинджев"олигофрена"Назми Гордал и джипките,Семис и неговата Тутивица,Хари педала,ебаните Дами,Ахмед Авдиков сухия врат стопанина,Тони Дзохрин,Муфти Мюфтията,Морат Бошнак"кенефа лейков"салам ходжа,Гащъо Маамутив,Джиджинковци,Гърбата Кейбашова,Дзипливите Мулета,Метивите убийци,Киселовите разбоиници,Горнивите куроършачки,Паланзивите кучета,Близнивите кърлежи,Оклячените кокета,Кейбашовите удеала,Къдриивите мароканци,конете Джуркини,Исевите комити заедно с кмета да излезнат пред селото и да заявят че са мюсюлмани а не гяури и да се извинят за злините които вършеха и работеха за ДС и агент Манол иначе ще си понесат послетсвията след време...
Тони Дзохрин23:08 - 19.02.2017
като видя Шопарско Маноле на въбела и върви като насран.Мамицата им каурска и алчните разбойниците мислеха че ще оправляват селото.Ревяха крещяха а сега ще викат на Шопара Дайчо.
осиково22:47 - 19.02.2017
ами рибанци защо държат педофил в училището тоя Ягнето налита на децата какво ще кажете тъпи рибанци.Или вие страх от Апашев и Исювата комита Офето.Колко деца се оплакват от тоя педофил Ягнето и прекривате нещата ама нали сте Манолета Шопарски.
ИСЮВА КОМИТА22:29 - 19.02.2017
АМИ ИСЮВОТА КОМИТА-КМЕТЧЕТО НА РИБНОВО-КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИМ КАКТО СЕ ПОДМИЛКОВА НА ХОРИЦАТА ЩЕ ТРЯБВА И ТОЙ ДА ОБЛИЖЕ ГАЗО СЕРЛИВ НА ПЕЕВСКИ
ИСЮВА КОМИТА22:29 - 19.02.2017
АМИ ИСЮВОТА КОМИТА-КМЕТЧЕТО НА РИБНОВО-КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИМ КАКТО СЕ ПОДМИЛКОВА НА ХОРИЦАТА ЩЕ ТРЯБВА И ТОЙ ДА ОБЛИЖЕ ГАЗО СЕРЛИВ НА ПЕЕВСКИ
ИСЮВА КОМИТА22:29 - 19.02.2017
АМИ ИСЮВОТА КОМИТА-КМЕТЧЕТО НА РИБНОВО-КАКВО ЩЕ ГО ПРАВИМ КАКТО СЕ ПОДМИЛКОВА НА ХОРИЦАТА ЩЕ ТРЯБВА И ТОЙ ДА ОБЛИЖЕ ГАЗО СЕРЛИВ НА ПЕЕВСКИ
ПОКАЖИ ОЩЕ 82 КОМЕНТАРА
Код за сигурност, въведете кода 7jk
loading...