Защитеното жилище в Раздол отпразнува 10-годишен юбилей

Снимки: Община Струмяни

С емоционално тържество вчера бе отбелязан 10-годишния юбилей от разкриването на социалната услуга "Защитено жилище" в община Струмяни.

На празника бяха поканени всички потребители и служители в защитените жилища, бивши управители на институцията, кметове, служители от общинската администрация в Струмяни, представители на социалните служби, жители и гости на с. Раздол и много спомоществователи.

В емоционална реч управителката на защитените жилища Маргарита Аталъкова разказа историята от създаването на институцията и сподели за ежедневната грижа и борба с предизвикателства на деня, които преодоляват заедно потребители и служители, за да има добруване и адекватна грижа за "нашите по-специални" съграждани.

Тя не пропусна да благодари за положения професионален труд и на предходните управителки на защитените жилища, на управители на институции, кметове, служители и колеги.

От името на кмета на община Струмяни Емил Илиев бе поднесен поздравителен адрес с красива кошница с цветя, към всички потребители, служители, гости и спомоществователи от Фиданка Котева - зам.-кмет по хуманитарни дейности. Тя отправи благопожелания към всички за здраве, сили и одухотвореност, мисъл и мъдрост, за да продължават да създават добрина и човечност в своята професионална грижа за хората.

И както се полага на рожден ден, след музикален поздрав потребители и гости опитаха вкусната торта - подарък. Емоционално наситена програма бе поднесена от потребителките на защитените жилища към гостите и бе продължена от прекрасния певчески състав от НЧ "Братя Миладинови-1936" - с. Микрево, които изпъстриха празника с багри и прекрасни малешевски песни.

 

Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK