Дeкларация от Предизборния щаб на БСП – Гоце Делчев

Снимки: Infomreja.bg

От Предизборния щаб на БСП – Гоце Делчев излязоха с декларация по повод организираната на 11 октомври среща от Граждански комитет "Равни пред закона".

В нея се казва:

"Общинският съвет на БСП в Гоце Делчев изразява острото си възмущение от подобни инициативи, които целят единствено очернянето на един от кандидатите за кметове и манипулиране на общественото мнение.

Под прикритието „гражданско общество“ прозира опит на опоненти да скрият липсата на убедителни аргументи, с които да спечелят доверието на хората в Гоце Делчев. Некоректните похвати в предизборна кампания, никога не водят до добри резултати. 

Абсолютно неприемливо е и използването на ученици от Георги Андонов и кандидати за общински съветници на ГЕРБ за лична предизборна кампания. Провеждането на срещи с предизборна цел в учебни заведения, в учебно време, е грубо нарушение на Изборния кодекс.

Некоректно и в нарушение на правата на децата е използването им за самореклама чрез снимки, в които се прави предизборна агитация на кандидата за кмет Георги Андонов.

За това погазване на българското законодателство Предизборният щаб на БСП е сезирал Общинската избирателна комисия в Гоце Делчев и очаква отговор в установения от закона срок.

Надяваме се в оставащото време от кампанията, подобни предизборни прояви да не бъдат допускани!"

Предизборен щаб на БСП – Гоце Делчев

 

КОМЕНТАРИ

Костин брод16:19 - 13.10.2015
Помните ли, че вашата червена кхмера Мая Манолова наруши и нагази лука в деня на размисъл с огромна манипулация в разрез с изборния кодекс. С тази декларация още веднъж потвърждавате, че сте огромни бетонни кухи тухли в червения дувар.
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK