Децата от Помощното училище в Гоце Делчев най-активни в пролетното почистване

снимки: Краси Терзиева, infomreja.bg, архив

За поредна година община Гоце Делчев спази традицията и връчи награди на жители на града и училища, които взеха активно участие в пролетното великденско почистване. Те бяха поканени в залата на общината, където лично кметът Владимир Москов изказа благодарността на общината към тях и им връчи паричните награди.

Първото място при училищата комисията заслужено присъди на Помощното училище "Васил Левски". Наградата в размер на 500 лв. получи директорът на училището Костадин Кобаков. Той заяви, че с парите ще организира екскурзия за възпитаниците си, тъй като децата са се включили много активно в инициативата, въпреки че са били във ваканция.

Втората награда в размер на 400 лева бе връчена от кмета Владимир Москов на Неврокопска професионална гимназия "Димитър Талев", която получи помощник-директорът Васил Аратлъков. Комисията класира на трето място Природоматематическа гимназия "Яне Сандански" - Гоце Делчев, а наградата от 300 лева получи директорката на школото Елка Божикова.

Кметът на община Гоце Делчев Владимир Москов връчи и 67 индивидуални парични награди от по 100 лева на жители на града, участвали активно в традиционното пролетно почистване на районите пред домовете си.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK