Папен напусна Пирин Разлог

снимка: Община Разлог, архив

Новакът в обединената Б група Пирин Разлог започна подготовка. На първото занимание старши треньорът Иван Стойчев изведе 32- ма футболисти. Сред тях не бе Ивайло Иванов – Папен. Един от лидерите на тима през миналия сезон премина в редиците на Септември Симитли.

Останалите футболисти осигурили на Пирин Разлог първо участие в Б група от 20 години насам, днес тренираха на първото занимание. Стойчев ще разчита на всички състезатели в това число и 6 момчета от школата на клуба.

В днешното занимание се включиха и дошлите на проби четирима футболисти, Душан Деянич от Поморие, Иван Георгиев от Сливнишки герой, Асен Васев от Марек и Велков от ОФК Пирин. Те ще тренират с Пирин и треньорското ръководството ще прецени дали  да подпишат договори с клуба. Разложани ще се готвят при домашни условия, а първата контрола е на 11 юли със Спартак Плевен.

Отборът е договорил вече всичките си контроли, тъй като в Банско и региона само след седмица идват доста клубове на подготовка. В същото време на стадиона в Разлог тече усилен ремонт, за да може съоражението да получи лиценз за Б група. На два сектора ще бъдат поставени седалки, а допълнително ще бъде обособен сектор за гости.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xd

FACEBOOK