Кметът на Дупница влиза в ролята на Дядо Коледа!

Снимка: Infomreja.bg

За поредна година кметът на Община Дупница, инж. Методи Чимев ще влезе в ролята на Дядо Коледа за три дечица от общината. От 4. декември във фоайето на общинска администрация ще бъде поставена кутия, в която малчуганите да пускат своите писма с желания за подарък.

На 20. декември ще бъдат изтеглени имената на печелившите, които ден по-късно по установена традиция ще получат подаръците си в кабинета на инж. Чимев. Изрично условие е подаръкът да бъде детска играчка, като бъдат посочени и данни за контакт.

Конкурс за най-добра коледна украса отново обявява Община Дупница. Както и миналата година, най-красиво украсените външно частни домове, търговски обекти и обществени сграда ще получат награда.

"Идеята е повече хора да се включат, за да се усеща празничното настроение. Това са едни от най-хубавите семейни дни и трябва сами да си ги направим още по-приятни. Всеки победител ще получи по 250 лева, но не парите са най-важното в случая, а идеята да направим родната къща или работно място носител на коледния дух. Преди това каня всички да заповядат заедно да запалим коледните светлини в понеделник", лаконичен бе инж. Чимев.

Желаещите да се включат в конкурса, могат да го направят като се обадят на 0701 592 46 или 0876 30 66 00 до 17. декември, като посочат адрес и телефон за контакт. Комисия ще направи проверка и ще обяви победителите.

Tържественотo запалване на коледната елха на площад „Свобода“ ще бъде на 3. декември от 17.30 часа.

В празничната програма ще се включат ДЮФА „Дани”, "Арт Поп", ВГ към ОУ "Евлоги Георгиев", Денс - формация "Меджик", сборна група Кукери от с. Джерман към НЧ "Продуба 1926", и разбира се с участието на самия Дядо Коледа.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK