Концерт в подкрепа на Мохамед Аширков от Лъжница

Снимка: Infomreja.bg

Днес читалището на село Корница се оказа тясно да събере всички желаещи да присъстват на благотворителния концерт „Надежда“, организиран в подкрепа на 14 – годишния Мохамед Аширков от село Лъжница, който се нуждае от лечение в чужбина. Тук бяха също кметът на община Гоце Делчев – Владимир Москов, заместник – кметът Саид Иброш и общински съветници от ДПС.

На читалищната сцена излязоха ученици от 1-ви клас на ОбУ „Св. Паисий  Хилендарски“- с. Корница, с ръководител Дерия Уруч,  участниците в клуб „Магията на танца“ в същото училище с ръководител Невсе Имамова, децата от 3-ти клас в ОбУ „Петър Берон“ – с. Лъжница, с ръководител Зайде Бял, три прекрасни певици от Брезница – Фатме Кальор, Сале Кальор и Ава Грошар, както и самодейният ансамбъл от Корница.

Изпълненията – интересни и разнообразни, бяха посрещани с аплодисменти от публиката. Талантливите певци и танцьори зарадваха и млади, и стари. Мъжката и женската група към ансамбъла още веднъж доказаха своята класа. С бурни аплодисменти бяха посрещани изпълненията и на най-младата певица в него – Елиф Уруч.

В края на концерта беше обявена събраната сума – 3 310 лева, която веднага беше връчена на майката на Мохамед, който също присъстваше в залата.

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK