Деца и младежи подредиха благотворителна изложба в Сандански

снимки: Община Сандански

Община Сандански организира великденска изложба, сътворена от малчугани от всички детски градини, ученици от училищата и неправителствени организации.

Благотворителния шарен базар бе разположен в централната градска част на Сандански пред Дома на културата и всеки преминаващ имаше възможност да си закупи изкусно изработени яйца, картички, зайчета, великденски дръвчета и др. Всички събрани средства ще бъдат оползотворени за подкрепата на талантливи деца от община Сандански.

Мероприятието, което събра малки и големи от целия град, е част от празничната програма на община Сандански по повод Празника на града - 24 април. Специално за откриване на изложбата бяха поканени талантливите малчугани от Вокална група „Звънче” и Общински танцов ансамбъл „Празник”, които създадоха празнична атмосфера дни преди Великден и Празника на града.

Заместник-кметовете на Община Сандански Мария Чинкова и Младен Тимчев посетиха изложбата и също си закупиха от великденските ръчно изработени предмети като споделиха, че са възхитени от красивите и майсторски изработени яйца, картички, зайчета и фигури.

Специално за празника от общината поставиха и две информационни табели на централния градски площад, където са поставени празничните програми за честванията.

 

снимки: Община Сандански
снимки: Община Сандански

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK