Дебренско дружество ще снабдява с хранителни продукти социалния център "Вяра, надежда и любов" в Марчево

Снимка: Infomreja.bg, архив

Едногодишен договор сключи Община Гърмен с „ТЕФО” ЕООД - Дебрен за доставка на хранителни продукти за социалния център "Вяра, надежда и любов" в село Марчево, в който са настанени хора от различни възрастови групи с увреждания.

Общата стойност на договора е 48 700 лева с ДДС, като сумата включва всички разходи по доставката от хранителен склад за нуждите на Центъра за социални услуги "Вяра, надежда и любов" в с. Марчево. 

Според договора изпълнителят се задължава в срок и само по предварителна заявка да доставя качествени хранителни продукти, отговарящи на изискванията на Закона за храните и МЗХ.

Всеки доставен продукт да има остатъчен срок на годност не по-малко от 80 %, както и всяка доставка да бъде придружена с търговски документ и сертификат за качество, са част от задълженията на фирмата доставчик с управител Тефик Сариев.

Съгласно сключения с Община Гърмен договор дружеството от Дебрен се ангажира и с пълен контрол относно качеството на доставяните хранителни продукти, както и стриктното изпълнение на клаузите.

 

КОМЕНТАРИ

васка23:09 - 07.12.2015
Всички жени са курви с изключение на майка ти но да не забравяме че и тя е жена
васка23:07 - 07.12.2015
Няма значение от къде е фирмата важното е че се е сетила за хората от дома които някои наричат луди и кои ще ги храни някои сеща ли се за тия хора какво ядат как спат не те са отхвърлени от света и никои не се сеща за тях а като минем през там гледката е ужасна и всеки се завърта на дясно
Изер19:28 - 07.12.2015
И от какъв зор някой си коментира публикацията с моето име?ако е мъж да си пише неговото име.и май ще му вдигнем дувата в най-скоро време...
Babe16:40 - 07.12.2015
Kurvata oshte ne e postapila i se po4na lapaneto

FACEBOOK