Дарители обвиниха Първан Дангов в политически пиар

Първан Дангов, снимка: infomreja.bg
Представители на сдружение „България си ти” определиха като политическа акция спирането на 3000  плодови млека в Кюстендил. Дарението от тяхна страна беше направено на 7 февруари, а срокът на годност на продукта беше до 8 февруари.
Млеката бяха дарени от доброволци в три социални заведения в Кюстендилско. Употребата им обаче беше възбранена, след като Областната дирекция по безопасност на храните направи проверка и реши, че те са негодни за консумация.
 
Според председателя на „България си ти” Димитър Куцаров с подобни действия могат да се откажат дарителите да правят дарения. “Млякото е донесено в срок на годност. Ние само сме  разпределили опаковките”, уточни още Куцаров
 
Всички директори на социални заведения са били уведомени, че срокът на млечната напитка изтича и да си направят калкулации в дневното меню.
 
“Не може да се плюе и да се омерзява тази високо хуманна дейност”, обясни Димитър Куцаров. Той беше категоричен, че няма политически амбиции и определи изявленията на директорът на ОДБХ Първан Дангов като пиар. “За мен е обидно един ветеринарен лекар да следи хранителните продукти”, обяви още Куцаров.
 
 
 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK