Даниела Савеклиева: Здравето и живота на децата са над всичко

снимка: Пресцентър ГЕРБ

Кандидатите за депутати от ПП ГЕРБ в Първи многомандатен избирателен район Даниела Савеклиева, д-р Огнян  Чилев и Калин Каменов гостуваха днес на великденско тържество на Асоциацията на родители на деца с епилепсия.

„Здравето и живота на децата са над всичко, за тях си заслужава всяко усилие и грижа”, заяви областният координатор на партията, председател на Общински съвет – Благоевград и втора в листата Даниела Савеклиева. Тя разговаря с родителите за арттерапията, провеждана с децата.

Савеклиева покани майките и всички интересуващи се от проблемите на децата с епилепсия  на специална кръгла маса, организирана от ПП ГЕРБ, която ще се състои на 8 май от 19 часа в зала „22 септември“ с участието на лекари, имащи отношение към това заболяване, експерти и родители на деца с епилепсия.

Председателят на Агенцията за защита на детето и кандидат-депутат Калин Каменов призова към активно участие, предложения и коментари по време на кръглата маса и подчерта готовността за съдействие в качеството си на председател на Фонда за лечение на деца.

Ива Поповска, председател на АРДЕ, благодари на Даниела Савеклиева за отзивчивото отношение към нуждите на сдружението, като посочи че преди година благодарение на нейната намеса, в качеството й на председател на Общински съвет – Благоевград, след решение на съветниците е предоставено общинско помещение на асоциацията за терапевтичните и организационни нужди на децата и техните родители.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK