Даниела Савеклиева връчи мартеница на Тома Томов от БСП в духа на толерантността, с който ГЕРБ винаги води своите кампании

Снимки: ГЕРБ

Със съвместна инициатива Жени ГЕРБ и Младежи ГЕРБ в Благоевград отбелязаха най-българският празник в календара – Първи март.

Кандидатите за народни представители от ГЕРБ-Благоевград Даниела Савеклиева, Венцислав Хросинков, Вили Вучева и Кирил Стамболиев, заедно с представителите на двете съсловни организации, закичиха с мартеници десетки жители и гости на областния град и им пожелаха здраве и късмет.

Савеклива призова хората да бъдат активни на предстоящите парламентарни избори и да подкрепят ГЕРБ с №11, защото само ГЕРБ предлага програма за развитието на страната ни.

Много от хората благодариха на правителството на Бойко Борисов за реализирането на Националната програма за енергийна ефективност. „След като блокът ни бе саниран, сметките за ток на домакинството ми паднаха значително, през годините на прехода никое друго управление не е помагало така директно на хората”, коментира жителка на благоевградския квартал „Еленово”.

Сред минувачите по централните улици на Благоевград представителите на ГЕРБ срещнаха и водача на листата на БСП в областта. В духа на толерантността, с който ПП ГЕРБ винаги води своите предизборни кампании, Тома Томов също получи мартеница.

 

КОМЕНТАРИ

1111115:45 - 01.03.2017
Това зад Тома Томов да не е великия номад -Депесар Людмил Георгиев, благодарение на който разкъсаха полицайчетата от Благоевград, заради смъртта на Чората, чийто чичо е ...?!?
Код за сигурност, въведете кода i2d

FACEBOOK