Представиха новото областно ръководство на ГЕРБ-Благоевград, пред актива на партията

Снимки: ГЕРБ

Красимир Велчев уточни, че промените са необходими, за да се заздрави структурата

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов и заместник-председателят на ПГ на ГЕРБ и член на Изпълнителната комисия на партията Красимир Велчев участваха в областно събрание на ГЕРБ-Благоевград, на което бяха представени новото областно ръководство и новите общински ръководители на партията в Благоевград и Сандански.

„Беше взето политическо решение Андрей Новаков да застане начело на областната структура. Той е много активен, израсна много. Ако преди време казвахме за него, че е най-младият евродепутат, сега той се утвърди като един от най-успешните евродепутати, ангажиран с каузи и проблеми, които пряко касаят България”, каза Цветомир Паунов. Той подчерта, че работата в партията трябва да продължи, като се надгради постигнатото досега и да се влее нова енергия.

„Даниела Савеклиева стана областен координатор в много труден за структурата период. Тя успя да я консолидира. Сега ще остане в областното ръководство като административен секретар, защото нейният опит е важен и необходим”, каза още Цветомир Паунов.

Красимир Велчев уточни, че промените са необходими, за да се заздрави структурата на партията в региона. „В Благоевград, Банско и Сандански бяха постигнати големи резултати, но загубихме кметските избори, което показва, че хората искат промяна. ГЕРБ е първа политическа сила в Благоевградска област, трябва да се затвърди направеното. Когато има едно силно ядро като вашето, добрите резултати са въпрос на време”, каза още Красимир Велчев.

Новият областен координатор и евродепутат Андрей Новаков благодари за гласуваното доверие. „Много от вас смятат, че работата ми в Брюксел ще ми пречи, но гарантирам, че ще бъда в областта. Енергия и ентусиазъм не ми липсват, мотивиран съм да работя и съм сигурен, че заедно ще се справим”, категоричен бе Новаков.

По време на областното събрание, в което участие взеха и общинските съветници на партията от 14-те общини, бяха дискутирани конкретни проблеми в работата на местните общински съвети, както и организационни въпроси.

 

КОМЕНТАРИ

отвратен10:05 - 02.12.2019
Това е лицето на държавата, няма ценности вече. Тези, които описваш просперират.
Зоро21:41 - 29.11.2019
Това ли е лицето на герб курви бивши проститутки любовници и крадли
Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK