Подмяна на ВиК мрежата, асфалтиране на улици и привличане на инвеститори – приоритетите на Галип Мисирков

Снимки: ПП ГЕРБ-Гърмен

„Искам да обединя хората, да изкореним омразата", заяви Мисирков пред пълния площад в Рибново

Пълен площад посрещна в с. Рибново кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС за кмет на община Гърмен - Галип Мисирков, на село Рибново - Ибрахим Джуркин, и листата за общински съветници с водач Верхад Ислямов.

Кандидатите на коалиция ГЕРБ/БЗНС имат подкрепата на най-голямата Парламентарна група в Народното събрание – тази на ГЕРБ, имат подкрепата и на правителството. Това заяви областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева пред жителите на с. Рибново.

„Нашите кандидати са подготвени и можещи хора с амбицията да променят общината. Искаме вашето доверие за следващите четири години, защото никога не сме отстъпвали от принципите си, общинските съветници от ГЕРБ го доказаха с работата си през предходните мандати”, каза още Даниела Савеклиева.

Тя подчерта, че правителството никога не е делило общините по партийна принадлежност.

„Бюджетният излишък се разпределя така, че да достигнат допълнителни средства до всяко населено място. Само за предходната година в община Гърмен с постановление на Министреския съвет за преведени 1,7 млн. лв. допълнително за реконструкция на уличната мрежа, за строителство на нови детски площадки и спортни съоръжения”, посочи Савеклиева.

Тя призова на 27 октомври жителите на Рибново да подкрепят кандидатите на Местна коалиция ГЕРБ/БЗНС с №67 в интегралната бюлетина, за да има промяна в община Гърмен.

„Искам да обединя хората, да изкореним омразата. Ако бъда избран за кмет се ангажирам общинската администрация да работи прозрачно, в услуга на хората. Сред приоритетите ми са подмяна на ВиК мрежата, асфалтиране на уличната мрежа в населените места, подпомагане на училищата и детските гради и най-важното – създаване на условия за привличане на инвеститори в общината, за да се разкриват нови работни места”, обърна се към жителите на Рибново Галип Мисирков.

 

КОМЕНТАРИ

22221:22 - 25.10.2019
Този господин мисирков Явно още не е разбрал че не може да стане с мед както и господин башев защо по дяволите най-накрая не разбера нещо от четене могат да станат кметове от която и политическа сила да се издигнете няма значение кой ги подкрепя дали ги подкрепят Доган дали ги подкрепяме сандали ги подкрепя Борисов всички са едно лано всеки един мисли за себе си а не за другите
Claudia Klein12:47 - 25.10.2019
Здравейте и Добре дошли в глобалните кредитни услуги на Spotcap, казвам се Клаудия Клайн, аз съм частен кредитор и представлявам тази страхотна компания от Германия. Имате остра нужда от финансово подкрепление, имате ли нужда от заем за стартиране на бизнес или имате нужда от заем за различни цели? ако отговорът ви е да, ще ви посъветвам да се свържете с моята фирма чрез | [email protected] | и имате заем в акаунта си в рамките на 24 часа, защото ние предоставяме отлични услуги по заем по целия свят. Ние предлагаме всякакъв вид кредитни услуги, предлагаме както дългосрочни, така и краткосрочни заеми и можете да вземете заем до 15 милиона евро. Моята компания ще ви помогне да постигнете различни цели с широка гама от продукти за заем. Знаем, че получаването на легитимен заем винаги е бил огромен проблем За хората, които имат финансов проблем и се нуждаят от решение, много хора намират толкова трудно да получат заем от собствен капитал от своите местни банки или други финансови институции поради високия интерес процент, недостатъчно обезпечение, съотношение дълг / доход, нисък кредитен рейтинг или други причини Няма повече чакане или стресиращи посещения в банката. Нашата услуга е достъпна 24 часа в денонощието - можете да получите заем и да завършите транзакциите си винаги и където ви е необходимо Ние предоставяме 24 часа заемни услуги от световна класа. За запитвания / въпроси? - Изпратете имейл до | [email protected] | или ми изпратете съобщение на WhatsApp: +4915758108767 | & Получете отговор за миг. Вашето семейство, приятели и колеги не е нужно да знаете, че сте с малко пари в брой, просто просто ни пишете и ще получите заем. Вашата финансова свобода е във вашите ръце!
Човек11:38 - 25.10.2019
Стига вече мюсулмани и не м,, 30 г дс нека дадем шанс и на г ,,, да ги видим всеки ден не гостуваме и на изборите същата манджа
Въведете име...11:32 - 25.10.2019
Uspex

FACEBOOK