Даниел Боримиров - специален гост на поредния голф турнир в Разлог

снимка: infomreja.bg

Пирин Голф & Кънтри Клуб ще бъде домакин на третия от серията голф турнири на Домейн Бойар. Специален гост на събитието е футболистът от САЩ’ 94 Даниел Боримиров. Бившият футболен национал Даниел Боримиров е поредният играч от звездния тим от САЩ ‘ 94, който се захваща с голфа след Христо Стоичков и Красимир Балъков.

"Засега съм играл само мини голф и ще ми бъде много интересно да пробвам на истинско игрище", отговори Боримиров на поканата да стане част от третия за сезона турнир на "Домейн Бойар". Той  ще се проведе на 4 септември на "Пирин Голф & Кънтри Клуб" край Разлог. Боримиров има 9 сезона като халф в "Мюнхен 1860" и още толкова в "Левски", след което беше изпълнителен директор на синия клуб. След успешни два голф турнира, Домейн Бойар продължава да допринася за развитието на голфа в България и избра Пирин Голф & Кънтри Клуб за място, на което да организира третото за сезона състезание.

Над 50 играчи са заявили участие в състезанието до този момент, което ще стартира на  4 септмеври в 10.00. В 9.30 г-н Евгени Харамлийски ще приветства голфърите и техните половинки и ще пожелае успех на състезателите.  Голфърите и гостите на събитието ще се насладят не само на приятната игра, но и на селектираните вина на Домейн Бойар. Форматът на турнира е игра на 18 дупки, голфърите ще са разделени на 3 дивизии: Дивизия А ( 0 -18.4 хендикап) ще играят Строукплей, дивизия Б (18.5- 36.0 хендикап) и В (36.1- 54.0 хендикап ) ще играят Стейбълфорд.

Участниците ще премерят сили за специалните нагарди „Най-дълъг удар” и „ Най- близо до дупката”, ще имат възможност по време на играта да дегустират и новите вина на Домейн Бойар. На първия голф турнир, организиран с партньорството на Домейн Бойар в Пирин Голф & Кънтри Клуб, най- добрата сноубордистка на България Александра Жекова взе първия си урок по голф и показа завидни умения.

Наградите на победителите ще връчи г-н Евгени Харамлийски, изп. директор на Домейн Бойар на церемонията по награждаване, която ще се проведе на 4 септември в 19.30 в Клубната сграда.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2cn

FACEBOOK