Валери Симеонов: Записът с Христо Иванов променя всичко

Снимка: nova.bg

Той попита и какво е мястото на Румен Радев в това, което се случва

„След изтеклия запис Христо Иванов трябва да обясни връзките си с Маджо. В противен случай, остава не съмнението – остава убеждението, че зад протеста стои и друга фигура от подземния свят с много пари, освен Васил Божков”, посочи Симеонов и попита:

„Ако е така  - това спонтанна гражданска позиция на редуциран вече кръг от хора ли е? Или челен отряд на престъпността, който не е заинтересован от законността в България и разкритията, които прави главният прокурор? Отряд, който иска да управлява заради олигархични интереси?”

Според лидера на НФСБ  вече е ясно, че след развръзката с подсъдимите новобогаташи  Баневи, Арабаджиеви, Стайкови, след акцията срещу Васил Божков, още престъпни фигури са притеснени от действията на държавата. „Най-вероятно зад протестите ще лъсне и Вълка, и други, които са известни със силовите си действия и престъпно минало”, предположи Симеонов.

Той попита и какво е мястото на Румен Радев в това, което се случва. „Президентът дължи отговор: Какви са контактите му с Христо Иванов? С Маджо? С Васил Божков? За да не перефразираме прословутата реплика от преди години „Маджо вика Румен” в „Маджо вика Румен Радев”, заключи Валери Симеонов. /nova.bg/

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK