Дами от ГЕРБ в Кюстендил и Ловеч обмениха идеи и добри практики

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил

По покана на областното ръководство на Жени ГЕРБ - Кюстендил дами от Ловешката структура на партията посетиха града под Хисарлъка.

Домакини на срещата бяха Михаела Крумова - организационен секретар и член на НИС на ЖГЕРБ, и клубният ръководител на дамите Реонита Йорданова.

Сред гостите от Ловешкия регион бе народният представител Корнелия Маринова, областният клубен ръководител на жените Калинка Мончева, клубният ръководител на предприемачите Ценка Лазарова и общинският ръководител Ивелина Радевска.

На съвместната среща дамите от двете структури обсъдиха предстоящия местен вот, обмениха идеи и добри практики, благодарение на които работят успешно в регионите си.

Двете структури обмислят и реализирането на съвместна инициатива. Обсъдено бе  икономическото състояние на двете области, възможностите за развитие и проблемите, които трябва да се решат, за да се върви напред.

Представителките на ГЕРБ отбелязаха и напредъка, постигнат само за няколко месеца от кабинета "Борисов" - работещите еврофондове, противодействието срещу контрабандата, излишъкът в бюджета, инфраструктурните проекти и т.н. Дамите коментираха и колко е важно да се правят добри политики, които да достигат до хората и да получават обществена подкрепа.

Това не е първата работна среща между двете структури на ГЕРБ. Миналата година активът на партийните организации проведе подобна среща и в Ловеч.

Гостите от Ловеч бяха посрещнати със символични подаръци - сувенири от града. Бяха им показани и местните забележителности - Рилският манастир, лесопарк "Хисарлъка" и Римската стена. Макет на покрития мост в Ловеч получи като подарък народният представител Кирил Калфин от колегата му - областният координатор на ГЕРБ - Ловеч и депутат Николай Нанков. Този мост е официален символ на Ловеч и е единствен по рода си на Балканския полуостров.

"С пожелания областната структура на ПП ГЕРБ в Кюстендил да завоюва искания и очаквания от жителите на региона успех на Местни избори 2015! На членовете на ГЕРБ в област Кюстендил желая здраве, просперитет и безброй лични победи", се казва в пожеланието, изпратено от Николай Нанков.

 

снимки: Пресцентър ГЕРБ - Кюстендил
Михаела Крумова

КОМЕНТАРИ

хехехе16:50 - 16.06.2015
Сигурно са разменили рецепти за мусака :D
Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK