Дамбика, Олег Чиков и млада жена в ареста за кражбата на 52 000 лв. в Дъбница

Потребителска кооперация "Единство" - с. Дъбница, снимка: infomreja.bg

Полицията арестува трима души за извършената кражба на близо 52 000 лева от Потребителска кооперация "Единство" в гърменското село Дъбница. Зад решетките са Кирил Кръстев-Дамбика, Олег Чиков и жена с инициали Л. П. от Гоце Делчев.

Срещу тях все още няма повдигнато обвинение, полицията продължава работа по изясняване на съпричастността им към извършеното престъпление.

Задържаните са стари познайници на органите на реда. Те са приведени в следствения арест в Разлог и се очаква днес до края на деня или утре прокуратурата да поиска постоянна мярка "задържане под стража".

Дамбика е арестуван вчера през деня, веднага след започналото разследване на големия удар в Потребителската кооперация. ИНФОМРЕЖА научи, че заедно с него е задържана и Л. П., с която двамата живеят на семейни начала. Олег Чиков е спипан късно снощи.

Любопитно е, че часове преди ареста му, Чиков изпрати писмо до ИНФОМРЕЖА, в което обяснява, че е набеден в сексуално посегателство над малолетна.

Ето текста на писмото без редакторска намеса:

Здравейте, казвам се Олег Чиков от гр. Гоце Делчев, на 27 години съм, от ромски произход. Работя частна работа(извоз на дърва за огрев). Наскоро стана един неприятен слуай с едно момиче, също ромка от град Гоце Делчев, на 15 години.

Преди няколко дена тя ми писа в социалната мрежа, че иска да си купи лещи за очи в зелен цвят и й казах, че ще й дам пари. Но в мен в същия ден нямах пари и й казах, че около 19 часа на същия ден работодателят ми се връща от работа и ще му поискам пари, които ще й дам за лещи. Тя се намръщи и дойде у нас в лошо настроение.

Попитах я защо е дошла, а тя ми каза, че ще чака, докато й дам нужните за нея пари. Попитах я коло струват лещите, а тя ми каза, че са 70 лева. Аз не очаквах тази сума, мислех си, че струват от порядъка на 10 лева и й отказах. В същия момент тя се обърна към мен с думите, че парите много й трябват и ми заяви, че иска да спи с мен, само и само да й дам необходимата за нея сума.

Аз се възмутих и й попитах: "Затова ли си дошла? Да спиш с мен?", а тя ми отвърна, че е готова на всичко, за да й дам пари и взе да съблича горната си дреха. Но в същия момент се отвратих от думите й, хванах ръцете й, за да не се съблича, и й ударих повече от един шамар с думите, че след малко ще ходя при баща й да му разкажа какви ги върши дъщеря му.

Тя се разплака. Хванах я за ръката да я водя у тях, а тя се отскубна и ми заяви, че ще каже на баща си, че съм правил секс с нея. Отвърнах й, че каквото и да ми говори, аз ще кажа истината на баща й.

Момичето се казва М. К. Тя се запъти към тях. След 5 минути и аз се запътих към тях . Звъннах на М. К. да й кажа, че отивам в тях, но вместо тя да вдигне телефона, вдигна баща й.

Обърна се към мен с въпросите дали съм докоснал дъщеря му сексуално, а аз отвърнах, че тя искаше да правим секс, но аз й отказах и я ударих. Той ме заплаши, че ще я води на гинеколог да проверят дали има сексуално посегателство. Отвърнах му, че няма сексуално посегателство и баща й ми затвори телефона.

Аз малко се притесних от обстоятелствата и се отказах да ходя при бащата на М. К. След време същия ден аз отново звъннах на М. К. и от другата страна на телефона вдигна лекарка гинеколог, която ми обясни, че ще проверят за девствеността на М. К.

По същото време ми звънна телефона и аз вдигнах и попитах кой е. Разбрах, че ми се обаждат от полицията и че резултатите от медицинския преглед са установили, че момичето е девствено.

Сега полицията ме издирва, за да дам писмени показания, но аз се крия и не знам всъщност М. К. защо е излъгала, че е изнасилена. Тя не можа ли да се сети, че ще я водят на гинеколог и защо полицията толкова настоява да дам писмени показания дали съм извършил престъпление, че съм ударил шамар на М. К. Тъй като тя ми предложи секс срещу заплащане.

Аз не знам отговорите, но мисля, че други хора знаят и затова се обръщам към вас, за да разкажете на хората в какъв объркан свят живеем и дано такава нелепа случка да не се случва на никого...".

 

КОМЕНТАРИ

irir15:10 - 19.03.2015
ама алчници и тая с червените бузки и тя няма да се наеде и е пенсионерка,,,
??19:42 - 18.03.2015
кво прайме ся?
СДС19:31 - 18.03.2015
Какво прави председателя защо не си подава оставката тои е съучастник през два месеца обир в РПК НЯМА ОХРАНА НЯМА КАМЕРИ всичко е умишлено после полицаите да харчат наще данаци да търсят крадците
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK