Дафин Незиров се прибра у дома в Кочан

Село Кочан, снимка: infomreja, архив

Обвиненият в сексуално насилие над мъже Дафин Незиров от село Кочан излезе на свобода под парична гаранция от 2000 лв. ИНФОМРЕЖА научи, че той е платил сумата и вече се е прибрал у дома.

Насилникът бе пуснат от ареста с решение на Окръжен съд - Благоевград. Съдия Диана Узунова промени мярката му за неотклонение, тъй като липсвали годни доказателства за извършените от него престъпления.

Нито един от тримата мъже, подали жалби срещу Незиров, не е доказал с медицинско свидетелство, че е претърпял физически и душевни страдания.

Междувременно стана известно, че Незиров е обект и на четвърто обвинение от тази година за блудство. Засега не е ясно дали поредната му жертва е мъж, жена или дете.

52-годишният мъж бе арестуван преди две седмици на площада в сатовчанското село, след като трима мъже се оплакаха, че са били изнасилени.

След показния арест жителите на Кочан си отдъхнаха, че най-после ще се отърват от изверга. След освобождаването му обаче местните са настръхнали. Откакто се е прибрал у дома, Незиров не е излизал сред хората.

Срещу него има и повдигнато обвинение за убийството на 38-годишния Али Шерифов. За това престъпление той отново беше пуснат на свобода под парична гаранция от 12 000 лв.

„Откъде намира пари, за да си плаща гаранциите този престъпник, след като един ден в живота си не е работил? През деня спи, а нощно време играе комар, пиянства и безчинства. Мислехме, че този път няма да го пуснат и ще бъде осъден, но явно законите в нашата държава наистина не ряботят както трябва", коментират кочанци.
 
 

Село Кочан, снимка: infomreja, архив

КОМЕНТАРИ

ADSG23:11 - 03.08.2013
Кое злобно същество се опитва да намесва ненамясто, името на един добър колега-юрист, добър човек и приятел каквато е адв.Наталия.....в тази община психичното здраве на хората е доста разклатено- докъде ще го докарате бе хора?
qqq01:37 - 03.08.2013
Poslednoto e vqrno!!! No popitayte i Arben zashto plashta. I zashto e naznachen brat i na Nataliq v gorskoto ot predi Plamen. Zashto tq vodeshe dela na obshtina Satovcha. Za vsichko tova otgovor moje da Vi dade Arben ot s. Vylkosel. Tova e publichna taina.
dafin14:13 - 27.07.2013
advokatkata mu i negova 1 bratov4edka -Nataliq se ebe s stari sydii eto go i rezultatyt -pusnat pod garanciq
ДО МЕХАНИКА18:24 - 24.07.2013
НЕ.НЕ Е КРАЙНО-НАЛЕЖАЩО Е!!! Доста боклук се понасъбра в последно време.Идеята я имах преди 15- тина години,но не получих подкрепа от приятели.Сега годините не ми позволяват,но ако се съберете куражлии внимавайте колко сте,над определена бройка вече се появяват и паразити.

FACEBOOK