Дадоха на прокурор майка и снаха Бербатови

снимки: infomreja.bg

Делото за дребно хулиганство срещу Маргарита Бербатова и снаха й Димитринка, обвинени, че са нападнали журналистката Бетина Апостолова, не приключи с присъда.

Съдия Мирослава Йорданова прецени, че има данни за извършено престъпление и предаде материалите на прокуратурата.

Бербатова и съпругата на малкия й син Асен - Димитринка, застанаха на подсъдимата скамейка, след като нападнаха с ритници и ругатни репортерка от в. "Струма".

Екшънът се разигра на 30 януари към 17 часа в центъра на Благоевград. На улица „Пере Тошев” антимафиоти от ГД БОП спрели за проверка лек автомобил „Сеат”, управляван от Асен Бербатов.

Журналистката Бетина Апостолова опитала да направи снимки на акцията, когато, по нейните думи, двете дами от фамилията Бербатови й се нахвърлили с обидни думи.

Маргарита и Димитринка я скубали и ритали. „Защо ме снимаш, ма? Кой ти е разрешил да ме снимаш?”, крещяли те към Апостолова.

Репортерката обаче също се оказа нарушител, тъй като обидила двете дами.

Днес Маргарита Бербатова и Димитринка не признаха вината си и отрекоха да са били репортерката. Майката на футболната звезда Димитър Бербатов запази гордо мълчание и отказа да коментира случката пред медиите.

Снаха й също не призна хулиганската си проява.

Преди началото на процеса двете обърнаха демонстративно гръб на репортерите и отказаха да бъдат снимани в лице.

Съдия Йорданова разпита и десет униформени служители, присъствали на срамната сцена в центъра на града. Полицаите заявиха, че не си спомнят детайли от екшъна на 30 януари. Никой от антимафиотите не посочи дали Маргарита Бербатова е ритала и удряла Бетина.

Решението на съдия Мирослава Йорданова е, че има данни за извършено престъпление и затова тя обяви, че прекратява настоящия административно-наказателен процес.

Прокуратурата ще трябва да изясни вината на трите дами.

 

снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg
снимки: infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Димитър04:47 - 16.02.2013
Жената все пак има някакви качества, мисля че е станала главна сестра на МБАЛ - Благоевград, преди Митко Бербатов да стане световна футболна звезда. Но това не я освобождава от отговорност, дори напротив! Като майка на публична личност трябва още по-внимателно да се държи в обществото, защото всяка нейна крачка се следи - папараци, жълта преса, любопитни граждани...Осъдителната присъда ще й даде възможност да преосмисли поведението си в бъдеще. За снаха й няма да казвам нищо, тя пък не е никаква, за да си губим времето да я коментираме.
VUZMUTENA12:56 - 13.02.2013
УЖАСНО АРОГАНТНА И ОТВРАТИТЕЛНА ЖЕНА, МИСЛИ СИ, ЧЕ Е НЕЩО ПОВЕЧЕ ОТ ДРУГИТЕ А И САМО КАКВО ПОВЕДЕНИЕ. ТОЛКОВА СА ПРОСТИ И ДВЕТЕ, КАКВА ЗЛОБА ИМА В ОЧИТЕ И НЯМАММ ДУМИ И КАКВИ СМЕШНИ ПАРЦАЛИ ТОВА ДА НЕ Е ДАНТЕЛА ЗА ПЕРДЕТА. ОТ ПРЕКАЛЕНО ПРЕСТАРАВАНЕ ДА СТАНАТ ИНТЕРЕСНИ СА ПОСТИГНАЛИ ДРУГ ЕФЕКТ А ИМЕННО СМЕШНИ. ТОЛКОВА ДОЛНИ И АРОГАНТНИ ЖЕНИ НЕ БЯХ ВИЖДАЛА ТА АКО СЪМ И СИН ЩЕ МЕ Е СРАМ ДА КАЖА ЧЕ ТОВА Е МАЙКА МИ
Марийка23:04 - 12.02.2013
Тези са си наистина политически прости..ки,част от царството на Герб Калинките.Нагли и арогантни,наркоразпространители и тъпи кучки.
ita20:31 - 12.02.2013
a ti na dart cozel prilicash...damata si e mnogo shic, dobre podarjana...kakvo imash protiv...ili beshe po dobre da e po halat...

FACEBOOK