"Да творим в музея" - летни занимания за деца в Разлог

Снимка: Община Разлог

Инициативата е подходяща за деца от 7 до 12-годишна възраст

Исторически музей – Разлог, отново гостоприемно посреща деца и младежи в една инициатива, която през годините се превърна в чудесен начин за забавления и интересни занимания, в които участват деца и младежи на различна възраст. 

От 8 юли 2020 г. Община Разлог и Исторически музей – Разлог, за поредна година стартират интересни и забавни летни занимания за деца. Инициативата е под мотото: "Да творим в музея“ и е подходяща за деца от 7- до 12-годишна възраст.

От 8 юли до 31 август 2020 г., по определен график и на групи, в двора на музея ще се провеждат дейностите, в които могат да се включат децата, при строго съблюдаване на противоепидемичните мерки в страната.

За участие е необходимо предварително записване на телефон – 0878/ 920530. 

Първоначално заниманията ще се провеждат всеки делничен ден от 8 до 22 юли в часовете от 9.30 до 12.00 часа. След това мероприятията продължават, като деца и младежи ще могат да се включат в различните интересни занятия два пъти седмично до 31 август 2020 г. 

По време на летните занимания ще бъде реализиран проект: "Да творим в музея“, финансиран от Министерство на културата и съфинансиран от Община Разлог.

Ще бъдат закупени дървени стативи за рисуване на малките творци, които с помощта на учители и общественици ще разгърнат талантите си в музея и ще прекарат едно вълнуващо лято.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK