Да помогнем на Станислав от Симитли

Снимка: Община Симитли

Симитли събира надежда и доброта за един млад живот. За 24-годишния Станислав Ильовски.

Когато младите искат да се борят, хората от община Симитли знаят как да им помогнат в борбата.  Станислав  се нуждае спешно от сумата от 20 хиляди лева за лечение в Турция. Кампанията „Пролет за Станислав“ вече започна в община Симитли. Пръв в благородната кауза се включи народният представител Стефан Апостолов  с дарение от 2000 лева за Станислав Ильовски.

Община Симитли подчинява всички свои празници и организирани събития на каузата за Станислав, като всички събрани средства ще бъдат дарени на семейството. Благотворителен концерт и много други прояви ще се опитат да върнат усмивката на Станислав. Станислав е диагностициран със Синдром на Луи Бар. Това заболяване е наследствено, характеризиращо се с церебрална атаксия, телангиектазия на кожата и конюнктивата, дефицит на Т-клетъчен имунитет. Или казано на прост език, увреждане на крайниците, при което са почти невъзможни самостоятелни движения. Сега за Станислав има надежда, преди месец в клиника –WV Hospital в Турция, Истанбул е направено първото вливане на стволови клетки на младото момче, което само на 24 години търси начини да се справи с живота и да победи коварната болест.

На 22-и април предстои ново вливане, чието въздействие ще е решаващо за следващите. За целта на семейството на Станислав са нужни 20 хиляди лева, които да могат да вложат в лечението на детето си, за което се грижат неотлъчно вече 24 години. Нека дадем шанс, нека помогнем, нека дарим „Пролет на Станислав“ (усмивка, слънце и безгрижни дни).

Кутии за дарения ще бъдат поставени в магазините, а всеки желаещ може да дари по банковата сметка на Станислав.

Инвестбанк АД

IBAN: BG90IORT80487091130200

BIC: IORTBGSF В полза на Станислав Иванов Ильовски

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 3ax
loading...