Да помогнем на Марян Гроздилов от Катунци!

Марян Гроздилов, снимка: личен архив

35-годишният Марян Благоев Гроздилов от село Катунци се нуждае спешно от средства за лечение на бързо развиващо се онкологично заболяване.

В момента той се намира в онкологична клиника в гр. Инстанбул и има нужда от спешна животоспасяваща операция.

Необходимите средства за неговото лечение са на значителна стойност и не могат да бъдат осигурени от неговото семейство, поради което той се нуждае от нашата помощ и подкрепа.

На негово име има открита следната банкова сметка:

IBAN: BG57UBBS80021041346030

BIC : UBBS BGSF, "ОБЕДИНЕНА БЪЛГАРСКА БАНКА" АД, където всеки може да дари средства за неговото лечение.

Нека всеки според възможностите си да отдели част от своите средства за здравето и живота на Марян!

Всички заедно можем да помогнем и да осигурим бъдеще на един млад човек!

 

КОМЕНТАРИ

Елена21:48 - 18.11.2017
Уважаеми кандидати за кредит!!! Вие във всякакви финансови затруднения? Искате ли да започнете собствен бизнес? Тази компания за заем е създадена организация за защита на правата на човека по света с единствената цел да помогне на бедните и хората с финансови затруднения в живота. Ако искате да кандидатствате за заем, се свържете с нас с данните по-долу по електронната поща: elenanino0007@gmail.com Име: Необходима сума на кредита: Продължителност на кредита: Мобилен номер: Благодаря ви и Бог да благослови УВЕРЕНОСТ Елена
Info.turkhackteam@gmail.com18:05 - 05.11.2017
Имате ли дълг и имате нужда от пари? TURK HACK TEAM може да ви помогне да излезете от дълга и да направите дори богат, когато поръчате карта за банкомат, която можете да използвате, за да изтеглите огромно количество пари от банкомат в определен месечен лимит на отнемане или можем да ви помогнем пробийте пътя си в богатства с нулев риск от своя край, като навлезете в банковата си сметка само с основните си банкови данни и увеличете сумата. Ние сме професионалният хакерски екип, който ни помага да имаме свидетелства от многобройните ни клиенти по целия свят. Ако се интересувате от контакт (Info.turkhackteam@gmail.com)
Info.turkhackteam@gmail.com18:03 - 05.11.2017
Уморихте ли се да бъдете избутани от хора, защото нямате финансиране и имате нужда от златна възможност да забогатеете, знаете ли, че можете да изтеглите безплатни парични средства в продължение на 8 месеца със специална банкоматска карта? въвеждането на нашите ново проектирани супер интелигентни специално програмирани картови карти, които могат да се използват за теглене на пари от банкомати или за пазаруване онлайн или за извършване на плащания на POS-машини. Ние продаваме тези карти на всички наши клиенти и заинтересовани купувачи от цял ​​свят. Също така знаете, че можете да се регистрирате за план за ъпгрейд и надстройка на банкова сметка, който можем да ви помогнем да проникнете във вашата банкова парична система и да надстроите текущата си сума само с основните си банкови данни за определена такса за хакерство, това не е история. Ако заинтересуван контакт. (Info.turkhackteam@gmail.com)
cedric04:00 - 04.11.2017
Внимание, Кандидатствайте за бърз и удобен заем за изплащане на сметки, Xmas кредит, Ипотечен заем, консолидационен заем и за започване на нов бизнес или да рефинансирате проектите си на най-евтиния лихвен процент от 3%. правя свържете се с нас днес чрез: CEDRICHILLSTONE@GMAIL.COM с необходимия размер на кредита. Ние сме сертифицирани, регистрирани и легитимни заемодатели. Можете да се свържете с нас днес, ако се интересувате от получаването на този кредит, свържете се с нас за повече информация относно процеса на заемане, подобен процес условията на заема и начина на прехвърляне на заема Вие. Нуждаем се от спешния отговор, ако се интересувате. Първа необходима информация от вас: Пълни имена: ............ Държава:…………... Щат / Провинция: ............... Телефонен номер:………… Продължителност: ............ Сума, необходима като заем: ......... .. Адрес на дома / офис Адрес: .......... Професия:............ Месечен приход:………. Семейно положение:……….. Възраст / Пол: ............ .. Цел на заема: ............ .. Заявявахте ли се за заем преди? (Да или не):... ЗАБЕЛЕЖКА: Всички отговори трябва да бъдат изпратени до: CEDRICHILLSTONE@GMAIL.COM за бързо обработка. Благодаря. C.E.O / Джон Хил.
rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com06:49 - 26.10.2017
Здравейте всички, Нуждаете се от истински заем между 1 000 до 50 000 000 долара, евро, GBP лири? Кандидатствайте за бърз и удобен заем, за да плащате сметки и да започнете ново финансиране на проектите си с най-нисък лихвен процент от 2%. Вие сте на точното място за вашия кредит решения Ако се интересувате от кредитната оферта, Свържете се с нас днес чрез: rolandfredrickloaninsuranceplc@gmail.com свържете се с нас чрез Whats App номер +1 (845) 731 5341
elenanino0007@gmail.com13:08 - 25.10.2017
Имате ли финансови затруднения? Имате ли нужда от заем? elenanino0007@gmail.com
Въведете име...19:20 - 13.10.2017
We offer fresh cut bank instrument for lease, such as BG, SBLC, MTN, Bank Bonds, Bank Draft, T strips and others. Leased Instruments can be obtained at minimal expense to the borrower compared to other banking options. This offer is opened to both individuals and corporate bodies. DESCRIPTION OF INSTRUMENTS 1. Instrument: Funds backed Bank Guarantee(BG) ICC-600 2. Currency : USD/EURO 3. Age of Issue: Fresh Cut 4. Term: One year and One day 5. Contract Amount: United State Dollars/Euros (Buyers Face Value) 6. Price : Buy:32%+1, Lease: 4%+2 7. Subsequent tranches: To be mutually agreed between both parties 8. Issuing Bank: Top RATED world banks like HSBC, Barclays, ING Dutch Bank, Llyods e.t.c 9. Delivery Term: Pre advise MT199 or MT799 first. Followed By SWIFT MT760 10. Payment Term: MT799 & Settlement via MT103 11. Hard Copy: By Bank Bonded Courier Interested Agents,Brokers, Investors and Individual proposing international project funding should contact us for directives.We will be glad to share our working procedures with you upon request Name: Ardan Clooney Email:brandfinance33@gmail.com
Kumah James23:20 - 01.10.2017
Вие сте бизнесмен или жена? Имате ли финансова бъркотия или имате нужда от средства, за да започнете собствен бизнес? Трябва да платите заеми Дълговете си или да изплатите сметките си или да започнете хубав бизнес? Имате ли нисък кредитен рейтинг и ще ви е трудно да получите капиталов заем от местни банки / други финансови институции? Имате ли нужда от един кредит или финансиране по някаква причина като: а) личен заем, разширяване на бизнеса, б) стартиране на бизнеса, образование, в) консолидиране на дълга, г) заеми с твърди пари Ние предлагаме заем с нисък лихвен процент от 3% и с обезпечение, а не обезпечение, предлагаме лични заеми, заеми за консолидиране на дълга, рисков капитал Капитал, бизнес кредит, образователен кредит, ипотека или Кредити по каквато и да е причина ". Въпреки това, нашият метод предлага възможността да определите размера на необходимия заем и продължителността, която можете да си го позволите, дава ви реален шанс да получите необходимите средства! Тези лични заеми могат да бъдат одобрени независимо от вашия кредит и има много щастливи клиенти да подкрепят това твърдение. Но не само ще получите личен заем, от който се нуждаете; ще получите най-евтиния. Това е нашето обещание: Ние гарантираме най-ниската сума за всички заеми със свободни обезпечения. Стремим се да оставим положително трайно впечатление, като надхвърлим очакванията на клиентите си във всичко, което правя. Нашата цел е да се отнасяме с достойнство и уважение, като същевременно осигуряваме най-високо качество на услугата своевременно. Имейл: midland.credit2@gmail.com Име на фирмата: MIDLAND CREDIT HOME Посетете ни на адрес: www.midlandcreditonline.com
Boltonmicrofinance17:09 - 22.09.2017
Вие сте мъж или жена, търсите заем, за да развиете бизнеса си Или да си платите собствен бизнес или дългове, сметки, да наемете дома си? Ако отговорът е "да", тогава имате ли Вашия отговор заем от € 15,000.00 (€) до максимум € 500,000,000 (€) с падеж, който можете да си позволите, както и всеки вид заем, който трябва да бъде поискан от клиента: * Лични заеми * Кредити * Лични кредити 2% лихва, при условие, че интересът към повече информация за контакт с имейл (boltonmicrofinance@gmail.com).
IVANALEKSANDRALOANFIRM@GMAIL.COM15:59 - 18.09.2017
Здравейте Ние сме много развълнувани да Ви представим новото начинание, което е честно, надеждно, бързо и много ефективно за лечение на вашите финансови проблеми. Ако имате нужда от финансова помощ за вашия бизнес, за даден проект или за определена цел и за лична употреба, се свържете с г-жа Иван Александра, уважаван заемодател на частни заеми, който е открил финансова възможност за всички нуждаещи се от финансова помощ. Изпратете ни имейл на: (ivanaleksandraloanfirm@gmail.com), за да кандидатствате.
ПОКАЖИ ОЩЕ 96 КОМЕНТАРА
Код за сигурност, въведете кода 2za