Да помогнем на Борислав Неделчев от с. Крупник!

20-годишният Борислав Неделчев от село Крупник страда от остра бъбречна недостатъчност и се нуждае спешно от трансплантация.

100 000 евро са необходими за интервенцията, за да на може младият мъж да продължи пълноценно живота си.

Обществеността в Симитли се включва в мащабна благотворителна кампания в подкрепа на своя съгражданин.

Инициатори са съучениците и приятелите на Боби, които вече събират средства. В социалната мрежа те са създали и група „HELP BOBBY”, където вече са над 7 000, ангажирани с благородната кауза да помогнат на Борислав.

Всеки, който има желание и възможност да помогне на Боби може да го направи с дарение на следната банкова сметка:

BG03CBUN91954000478325

BIC: CBUNBGSF

MKB Unionbank клон Благоевград

В навечерието на Великден в община Симитли организират мащабна дарителска кампания в помощ на Борислав. Всички празнични мероприятия в общината ще преминат под знака на благотворителността.

От 30-и април започва пъстрата празнична програма в навечерието на Великден. Първи в програмата са най-малките с фестивала „Детски усмивки”, още в 10.00 сутринта на централния площад в град Симитли. Тогава ще се открие и традиционната изложба-базар за ръкоделия на децата от училищата, детските заведения и социалните центрове в общината.

Всички събрани средства от изложбата-базар ще са за животоспасяващата операция на Боби. В същия ден от 15.00 часа са ученическите състезания, от 17.30 е концертът на самодейните състави от община Симитли.

Каузата за спасяване на младия живот се подкрепя и от Благоевградски младежки театър, които на 26-и ще играят своя постановка, благотворително.

По време на всички мероприятия ще има поставени дарителски кутии, в които всеки може да остави своята подкрепа за Борислав Неделчев.

 

КОМЕНТАРИ

читател21:17 - 21.04.2013
Къде са сега от партия ГРОБ? Що не помогнат на това дете, а харчат луди пари за избори и банкети покрай тях? Или пари се дават само на верни хора? Айде, госпожо Савеклиева, покажете "човешкото лице" на партията ви!
Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK