Да помогнем на 14-годишния Иван Христов!

Снимка: Infomreja.bg

Община Благоевград поставя кутия за дарения в помощ на 14-годишния ученик Иван Христов.

Тя ще бъде позиционирана пред касата на зала „Пейо Яворов“ от утре, 21.11., когато отбелязваме и Деня на християнското семейство.

Всеки желаещ може да помогне на семейството на 14-годишния младеж. По време на Коледно-новогодишните празници ще бъдат организирани инициативи, чрез които също ще бъдат заделени средства за момчето.

Има и дарителска банкова сметка в Първа инвестиционна банка АД. Титуляр на сметката  е майката на Иван - Ваня Георгиева Христова, а номерът на сметката е BG13FINV91501317178315.

Иван е на 14 години от Благоевград, тренира бейзбол. В началото на месец май, Иван получава болки в коляното, които лекарите отдават на спортни травми от тренировките. Лекуващият ортопед прилага инжекции, но след две седмици болката става непоносима. Лекарите назначават рентген и скенер. Резултатите от скенера не са категорични, но съмненията са за остеосарком – злокачествен тумор, разновидност на рака на костната система.

Както за повечето семейства в България, които са попадали в безмилостната борба с рака, така и за семейство Христови, сумата е непосилна за лечението на Иван.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK