Д-р Владимир Пандев оглави предизборния щаб за евровота

Д-р Владимир Пандев, снимка: infomreja.bg, архив

Общинският лидер на БСП – Благоевград д-р Владимир Пандев оглави предизборния щаб във връзка с изборите за членове на Европейски парламент, които ще се проведат на 25-и май.

В състава му влизат и членовете на Изпълнителното бюро. За работа са сформирани 8 комисии, които се припокриват с комисиите на областният щаб на БСП.

Предизборният щаб на Областния съвет на БСП – Благоевград е оглавен от Юлиян Гошев, който е член на Изпълнителното бюро на Общинския съвет на БСП – Благоевград.

На 7-и април /понеделник/ в Благоевград се очаква да пристигне настоящият евродепутат Илияна Йотова. Тя ще проведе среща с благоевградчани в Историческия музей от 18:00 часа.

Това е второто нейно посещение в областния град само в рамките на пет месеца. Илияна Йотова получи най-много номинации за евролистата на проведено заседание на 47-та конференция на Общинския съвет на БСП – Благоевград.

Към настоящия момент тя заема второ място в листата на „Коалиция за България" за евроизборите, а първото място заема лидерът на ПЕС Сергей Станишев.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 8as

FACEBOOK