Д-р Венцислав Заранков от Гоце Делчев е стоматолог № 1 на 2015 година

Д-р Венцислав Заранков, снимки: Личен архив

Гоцеделчевският стоматолог д-р Венцислав Заранков получи най-високия и заслужен приз лекар № 1 по дентална медицина на 2015 г.

На официалната церемония, проведена в столицата, главният секретар на Българския зъболекарски съюз д-р Николай Шарков лично връчи на д-р Заранков престижното отличие - специален медал и диплом, за високите му професионални постижения и цялостен принос за утвърждаване авторитета на съсловието.

Д-р Венцислав Заранков е един от отдадените изцяло на професията си стоматолози в Гоцеделчевския регион. Той е известен с особената си прецизност към новите технологии и перфектната си работа с пациентите.

 

КОМЕНТАРИ

Димитрова20:07 - 03.10.2018
Изключителен професионалист с подход и добро отношение. Винаги успява да предложи поне още един вариант за работа, начин на изпълнение и разпределение във времето. Работи с качествени материали, съвременно оборудване и, разбираемо, любимата ми негова сентенция е "Пациентът има едно право и това е правото да не го боли" ;) Благодаря и желая бъдещи успехи!
Alain Festor23:06 - 06.09.2018
Имате ли нужда от заем? , Възможно е. Ние сме готови да ви помогнем да преодолеете финансовата ви застой. Ние сме финансова структура и предлагаме кредит между хората, които се нуждаят от нея. Ние предлагаме: лични заеми, инвестиционни заеми, ипотеки, ипотеки, заеми за финансиране на вашите проекти, покупки на заеми или ако сте забранени. Предлагаме заеми на фирми или партньорства. Каквото и да е финансовото ви състояние, можем да ви предложим кредит от 5000 BGN до 25.000.000 BGN с благоприятен лихвен процент в зависимост от сумата, която искате да заемете. Ще имате гратисен период, за да започнете да изплащате кредита си. Не изискваме никаква гаранция. Нашата гаранция се основава на доверието и личността на нашите договарящи се клиенти. Срокът за погасяване е в краткосрочен, средносрочен и дългосрочен план. Не се колебайте да се свържете с нас за повече подробности относно условията ни. Ние сме на Ваше разположение, за да отговорим на вашите различни притеснения. Вашето удовлетворение е нашето облекчение. Ето нашия имейл адрес, на който можете да се свържете: [email protected]
Димитър22:27 - 17.12.2015
Браво, д-р Заранков! Бъди все така добър в професията!
Код за сигурност, въведете кода l9n

FACEBOOK