Д-р Камбитов поздрави Адвокатската колегия в Благоевград по повод 100-годишния й юбилей

Снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Кандидатът за кмет от ПП ГЕРБ д-р Атанас Камбитов поздрави членовете на Адвокатска колегия  - Благоевград по повод 100 години от създаването на институцията в града. Той бе сред гостите в Драматичен театър „Никола Вапцаров“ , където тържествено бе отбелязана годишнината.

„Изключителна чест е да ви поздравя по повод 100-годишния юбилей. 100 години не е просто юбилей, 100 години не е само традиция, 100 години е история – 1 век. Аз ви пожелавам, влизайки във втория век, да дописвате историята. Сигурен съм, че ще имате много поводи за гордост. Обикновено хората не отчитат колко трудна е професията на адвоката. Колко професионализъм, отговорност, лоялност е необходима, защото не всеки път харесваш човека, който защитаваш. Истина е, че българинът уважава адвокатската професия, защото по принцип той обича и е респектиран от образования човек. Адвокатът от своя страна е „емблема“, символ за ценз, за образование и интелект“, каза в част от словото си по повод юбилея на Адвокатска колегия – Благоевград д-р Камбитов.

Той пожела здраве, спокойствие и много успехи на представителите на адвокатската гилдия.  Д-р Камбитов изказа благодарности за професионализма и отговорността, които ежедневно проявяват юристите.  

На церемонията по повод 100 години от създаването на Адвокатската колегия в Благоевград присъстваха Негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, Емил Ядков - председател на УС на АК-Благоевград, областният управител Бисер Михайлов, бивши съдебни председатели, адвокати и гости.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода sj2

FACEBOOK