Д-р Иван Канелов и кандидат-депутатът Атанас Стоянов възстановиха структурата на ВМРО в Сатовча, оглави я Андон Искренов от Кочан

Д-р Иван Канелов - председател на ВМРО-Гоце Делчев, снимка: Infomreja.bg

Бивши и настоящи членове на бившата общинска структура на ВМРО в Сатовча снощи проведоха събрание за подновяване на членството си в патриотичната организация и възстановяване на общинската структура.

Това се случи в присъствието на председателя на ВМРО в Гоце Делчев д-р Иван Канелов и кандидата за народен представител Атанас Стоянов.

На събранието присъстваха около 30 човека, които избраха за председател на възстановената общинска структура на ВМРО-Сатовча Андон Искренов от село Кочан - по професия учител по география.

Андон Искренов е бил кмет на село Кочан в зората на демокрацията след 1989 г. от БСДП и общински съветник в ОбС-Сатовча.

На събранието бе избрано и 5-членно ръководство на общинската структура на ВМРО в Сатовча. 

 

КОМЕНТАРИ

познат12:23 - 20.07.2017
личности без да са садили тютюн взимат референтни - абе файдата от такива пари ; Деветковица си се еб., Галя също, Гането ваклиновско,Салето.....
ДПС10:53 - 01.03.2017
Бабата сигурно е била куку Донка ? А бай Петко и дъщеря Ванчева?
тит09:50 - 01.03.2017
сега чакаме структура на Атака в Плетена
Хихи23:28 - 28.02.2017
Как не ви е срам да лъжите 30 души мале ще умра от смех 5 човека и добре че имаше хора от града за да се снимате една бабичка там няква. на женска организация и още 4-5 мъже бъдете честни поне още не сте политици за да лъжите ;)

FACEBOOK