Д-р Иван Ибришимов тръгва към изборна победа с ясна визия за управлението на Дупница

Кандидатът за кмет на община Дупница д-р Иван Ибришимов откри предизборната си кампания, снимки: Infomreja.bg

Кандидатът за кмет д-р Иван Ибришимов тръгва към изборна победа с ясна визия за управлението на Дупница и с безрезервната подкрепа на уважавани и авторитетни жители на града и общината.

Официалният старт на предизборната кампания на д-р Ибришимов, която ще премине под мотото „Заедно променяме Дупница“, бе даден снощи в залата на Драматичен театър „Невена Коканова“.

„Решението да се кандидатирам за кмет на Дупница не е случайно. Добре премислих какво мога да направя за родния си град, за да запазя и надградя името, което имам и което съм градил като общественик, общински съветник и народен представител. Това ми дава самочувствието и убеждението, че има още какво да дам на този град и да бъда полезен на жителите на община Дупница“, заяви кандидатът за кмет пред пълния театрален салон, след което покани на сцената представителите на Инициативния комитет, издигнали кандидатурата му.

Пред стотиците симпатизанти на кандидат-кмета и подкрепящите го формации – БСП, СДружение „Обединени за Дупница“ и НДСВ, се изправиха нотариус Стефан Сотиров - председател на Инициативния комитет,  административният директор на „Софарма“ Сотир Занев, ветеринарният лекар и бивш кмет на Дупница д-р Първан Дангов, оперният певец Диман Панчев и футболната легенда и почетен гражданин на Дупница Янко Динков - треньор на ПФК „Марек“ от златните години на отбора.

„Тук съм, за да дам моята категорична подкрепа на Иван и листата на БСП по три причини – първо – сърцето винаги бие отляво, второ – с Иван сме приятели, и трето – за да сложим край на този крадлив модел на управление“, каза в пламенната си реч от трибуната д-р Първан Дангов.

Той припомни, че заслугите за изграждането на новата спортна зала не са на кмета Методи Чимев, а именно на Иван Ибришимов.

„Въпреки че беше депутат от БСП, Иван оказа съдействие на досегашното кметско ръководство да получи пари като закъсала община и да си върже бюджета. Той имаше и социалната чувствителност да каже, че в дупнишките училища трябва да бъде топло, светло и подредено, а на учителите да се изплащат редовно заплатите. И ако всичко това досега се спестяваше от скромност, то сега е времето да го кажем на хората. Иван е честен и отговорен човек и заслужава да е кмет на Дупница. На добър час!“, пожела Дангов на Иван Ибришимов и листата под номер 10 в интегралната бюлетина, като думите му бяха посрещнати с бурни аплодисменти.

Дангов призова кандидатите за кметове и общински съветници да влязат в предизборната кампания с хъс, увереност и самочувствие и да се противопоставят на порочния модел за събиране на гласове чрез пари, административен натиск и откровени заплахи. Той бе категоричен, че името на Иван Ибришимов може да бъде изричано с гордост и уважение.

Прочетен бе и поздравителен адрес от името на Леонид Хаздай – член на Инициативния комитет. В него бизнесменът с десни убеждения декларира пълната си подкрепа към кандидата с леви политически пристрастия Иван Ибришимов заради неговите възможностите и висок морал.

След приветствията д-р Ибришимов представи подробно предизборната си платформа „За ускорено и модерно развитие на община Дупница“.

Пет са основните акценти в нея – обособяване на поне една индустриална зона; създаване на общинско предприятие за събиране на отпадъци и изграждане на завод за тяхната преработка; цялостен ремонт на ВиК мрежата; подобряване на общинската пътна инфраструктура с приоритет крайните квартали и селата и подобряване камеството и условията на здравните и социални услуги за жителите на община Дупница.

И кандидати за местна власт, и присъстващи си пожелаха изборна победа на 25 октомври, а за финал оперният певец Диман Панчев застана пред микрофона и вдигна на крака всички с „Многая лета“.

Купуването и продаването на гласове е престъпление!

 

Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg
Снимка: Infomreja.bg

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2za

FACEBOOK