Наркотици и голямо количество контрабандни цигари иззеха при полицейски акции в Сандански и Петрич

Снимка: Infomreja.bg, архив

Наркотици и голямо количество контрабандни цигари са иззели вчера служители на полицейските управления в Сандански и Петрич. 

Към 19 часа снощи в Сандански е извършена проверка на 24-годишния К. Йорданов. У него униформените открили полиетиленово пликче, съдържащо около 2,32 грама прахообразно вещество.

При направения на място полеви тест е установено, че веществото реагира положително на метаамфетамин. 

Случаят е докладван на Районната прокуратура в града. 

Вчера на територията на община Петрич е проведена акция по противодействие на разпространението на акцизни стоки. При проверка на жилище, обитавано от 40-годишна петричанка, полицаите са открили и иззели 400 къса цигари с чужд бандеролен знак.

В магазин за хранителни стоки в Петрич, собственост на 42-годишна жена от южния град, също са намерени цигари с чужд бандерол. Общото иззето количество е 380 къса.

С нелегални цигари е спипана и 43-годишната М. С. от Благоевград. Управляваният от нея лек автомобил "Мерцедес" е спрян за проверка на пътя между ГКПП-Златарево и Петрич. Във водачката са открити 95 къса цигари с чужд контролен знак.

Контрабандни цигари са намерени и в спътниците й - в Л. Ч. на 56 години от Петрич - 189 къса, а във В. Б. на 81 години, също от Петрич - около 420 къса. 

Уведомена е Районната прокуратура в Петрич. Полицейската акция продължава. 

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK