Д-р Борис Дашков: Не съм упражнявал домашно насилие, действах при самозащита

Снимка: Личен архив

Той е категоричен, че през живота си не е посягал на жена

Дупнишкият хирург д-р Борис Дашков е категоричен, че не е упражнявал домашно насилие спрямо приятелката си, както беше обявено по-рано в медиите.

Той заяви, че е действал при самозащита и единственото, което се цели в момента е уронване на името му, вероятно с цел имуществена облага.

„В сряда вечерта се прибрахме с приятелката ми и нямахме никакви скандали или проблеми. През нощта тя ме събуди с удари и аз просто я отблъснах. Събра си багажа и си отиде. Това беше всичко. Аз никога не съм се укривал, бях си в къщи и сам отидох до полицията, след като разбрах, че е търсила медицинска помощ. Днес отново се видях с приятелката ми и тя няма никакви наранявания“, коментира случилото си д-р Дашков.

Той е категоричен, че през живота си никога не е посягал на жена, а точно обратното – практиката му е насочена именно към това жените да се чувстват красиви.

„Това е пореден опит да очернят името ми. Рано или късно всичко ще излезе наяве, още повече, че аз съм потърпевшия в случая, а не тя“, категоричен беше д-р Борис Дашков.

 

КОМЕНТАРИ

Борис01:53 - 22.05.2021
Potresen Sam ot tozi chovek kakvo intervu e dal samo.Momicheto bez prichina shte otide v piliciata.
Сандра10:44 - 14.05.2021
Този човек е звяр .Рано или късно всички ще разберат какъв пияница,наркоман и убиец е .Жалко защото няма гласност за този човек .Доктор бил
M00:03 - 25.10.2020
Това е нищожество проклето , психически неадекватен. Друса ,пуши марихуана и пие в неосъзнато количества ,после бие ,души и изнасилва без грам да му мигне окото. Това момиче се е отървала най-малко и дано му го въне за всички ни . Направете репортаж за живота му, като започнете от първата му жена от която има и дете и се е отказал от него защото е животно по рождение ,боклук долен.
Lora22:53 - 15.10.2020
Този човек е изрод. Привидно миловидно лице, изключително мил и любезен сред колеги и пациенти, но реално няма нищо общо. Била съм негова жертва. И мен ме преби, душеше и изнасили. Бил е бившите си партньорки и всички бягат от него с много късмет. Може да е професионалист в работата си, но като отношение към жените е идиот. Дори майка му и баща му знаят какви ги върши, но мълчат и нищо не правят. Ако някой знае имената на последната му жертва е хубаво да ги огласи. Вярвам, че ще има кой да я подкрепи от бившите жертви.

FACEBOOK