Цветомир Паунов и Андрей Новаков проведоха работна среща с актива на ГЕРБ в Сатовча

Снимки: ГЕРБ

Паунов: В смесените райони са нужни много усилия и подкрепа

Административният секретар на ГЕРБ Цветомир Паунов проведе работна среща с общинските съветници, кметовете на населени места, членове и симпатизанти на ГЕРБ от община Сатовча.

В срещата участваха областният координатор на ГЕРБ-Благоевград и евродепутат Андрей Новаков, областният административен секретар на партията и народен представител Даниела Савеклиева, евродепутатът Асим Адемов и народните представители Александър Мацурев, Георги Динев и д-р Емил Тончев.

„Трябва да превърнем структурата в отворено място, където всеки да дойде, да сподели проблема си и всички заедно да търсим неговото решение. Няма как да не ни радва фактът, че след всичките години все още има много хора, които искат да станат част от ГЕРБ. Неотдавна в благоевградската структура на ГЕРБ бяха приети нови 200 членове“, каза Паунов.

Според него в смесените райони са нужни много усилия и подкрепа и от централното ръководство, и от народните представители, и от евродепутатите.

По време на работната среща бяха обсъдени организационни проблеми, работата на общинските съветници, както и актуалната политическа обстановка в страната.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xf

FACEBOOK