Лятната академия в Гоце Делчев в разгара си

Снимка: Община Гоце Делчев

Лятната превантивна програма "Аз избирам доброто" е в разгара си над 300 деца, които избраха да прекарват част от лятната си ваканция в 13-те различни клуба, преживяват незабравими мигове това лято.

Забавленията и емоциите са на първо място, а и всеки участник научава много нови неща.

Децата от клуб "Риболов" с ръководител Димитър Савов прекарват времето си с въдици в ръце покрай водоеми, учат се да връзват кукички, да хвърлят въдици, а обучените малки риболовци се радват и на добра слука.

Децата от клуб "Фотография" с ръководител отец Евгени вече умело боравят с фотоапаратите. Отецът предава с любов на децата своите фотогравски умения и вече са налице много сполучливи снимки.

Много забавно прекарват времето си децата и в клуб "Рисуване" с ръководител Добринка Харискова. Ротондата в градския парк се оказа превъзходното място за малките художници, които творят своите рисунки и усвояват различните техники.

Повече от 300 са децата от Гоце Делчев, които посещават клубовете по интереси по превантивната програма „Аз избирам доброто“.

Програмата се изпълнява за поредна година от Общинската комисия за борба с противообществените прояви на малолетни и непълнолетни в Гоце Делчев. Посещаемостта във всичките 13 клуба е много голяма и децата се включват с огромно желание в дейностите. Заниманията са абсолютно безплатни и ще продължат през месеците юли и август.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK