Цветанов се срещна с депутатите от Благоевградско

Снимки: ПП ГЕРБ

За пореден път ГЕРБ показа, че е национално отговорна партия, като избра нов председател на Народното събрание. Сблъсък в Парламента е недопустим, затова взехме единственото възможно и правилно решение. Само така ще запазим стабилността, което е най-добре за страната. Това каза зам.-председателят на ГЕРБ и председател на ПГ на ГЕРБ Цветан Цветанов на среща с представители на Асоциацията за европейско развитие на българското село, учредена от кметове на населени места от община Благоевград.

Кметовете на кметства от общината бяха на посещение в Народното събрание по покана на народния представител от ГЕРБ и областен координатор на партията Даниела Савеклиева. В срещата участваха и народните представители от ГЕРБ от благоевградска област Георги Динев, Александър Мацурев, Стефан Апостолов и Димитър Гамишев.

Цветан Цветанов подчерта, че успешната работа на правителството се забелязва навсякъде в страната. България става все по-красива и търсена от инвеститори и чуждестранни туристи. “Поели сме ангажимент за довършването на АМ Струма, защото така ще дадем възможност за развитието на бизнеса в област Благоевград. Ще настояваме да се изгради и вторият кабинков лифт в Банско, защото така ще подпомогнем туризма, ще се развият и нови работни места”, каза още Цветан Цветанов.

По време на срещата в парламента с народните представители от ГЕРБ бяха дискутирани бъдещи законодателни промени в сферата на земеделието, важни за развитието на малките населени места в страната като цяло. Представителите на асоциацията внесоха и предложение за оптимизация на законодателството в сектори, които ще способстват за развитието на селата в България.

„Вие като кметове на малки населени места най-добре познавате проблемите на българското село. Вашата асоциация е важна за реализиране на различни инициативи, които ще превърнат селата в по-добро и привлекателно място за живеене. 

Народните представители от ГЕРБ се ангажираме да разгледаме и обсъдим всички предложения, които правите, за да стане по-добър животът в българското село”, коментира Даниела Савеклиева.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 9kd

FACEBOOK