Цветанов се среща с лидерите на ГЕРБ в Пиринско

Цветан Цветанов, снимка: Infomreja.bg

Председателят на ПГ на ГЕРБ и зам.-председател на партията, Цветан Цветанов, ще посети област Благоевград на 18 юни 2018 година (понеделник). Той ще бъде придружаван от народния представител и областен координатор на ГЕРБ - Благоевград, Даниела Савеклиева, и народните представители на ГЕРБ от региона. 

В 9.30 ч. Цветан Цветанов ще се срещне в сградата на Община Благоевград с кмета на града д-р Атанас Камбитов. 

В 10.15 ч. в общинския офис на партията на бул. „Св. св. Кирил и Методий“ ще започне срещата на Цветанов с новото общинско ръководство на ГЕРБ в Благоевград.

В 12:00 ч. в конферентната зала на хотел „Лъки-Банско” е предвидена среща на Цветан Цветанов с кмета на Община Банско Георги Икономов и с общинското ръководство.

Час по-късно в общинския офис на ГЕРБ-Разлог, намиращ се ул. „Възраждане” 16, ще започне срещата на Цветанов с ръководството на партията в Разлог. На срещата ще присъства и кметът на Разлог инж. Красимир Герчев.

В 16.00 часа в Гърмен ще започне срещата на председателят на ПГ на ГЕРБ с общинските партийни ръководства на Сатовча, Хаджидимово и Гърмен. Разговорът ще се проведе в заседателната зала на Община Гърмен.

За 18.00 часа е насрочена среща с актива на ГЕРБ в община Гоце Делчев. Събитието ще се проведе в партийния офис в града.

 

КОМЕНТАРИ

гогатъ08:22 - 18.06.2018
грозна плеяда от комунистически престъпници техната мама гнусна-елита на апк-москва, ГЕРБ-но само че гражданите на ЕВРОПАТА не са червени гадове като вас мамка ви мръсна, затрихте държавицата вашта мама фашиска.
Код за сигурност, въведете кода i2d
loading...