Цветанов се среща с активисти на ГЕРБ в Благоевград, Гоце Делчев, Сатовча и Гърмен

Снимка: Пресцентър ГЕРБ, архив

Председателят на Парламентарната група на ГЕРБ и заместник-председател на партията Цветан Цветанов ще се срещне се срещне с активисти от Благоевградски регион. 

Визитата му е насрочена за понеделник. Той ще бъде придружаван от народния представител и областен лидер на ГЕРБ Даниела Савеклиева. 

В 10:30 часа Цветан Цветанов ще проведе работна среща с областния предизборен щаб на ГЕРБ в офиса на партията в Благоевград. В 11:35 часа ще разговаря с кмета на Благоевград Атанас Камбитов в сградата на общинската администрация.

Цветанов и Камбитов ще направят оглед на санираните по Националната програма за енергийна ефективност блокове в града. 

В 15:00 часа Цветан Цветанов посети Гоце Делчев, където ще разговаря с ръководството на ГЕРБ и общинските съветници от партията в града. Срещата ще се проведе в офиса на ПП ГЕРБ в Гоце Делчев. 

Председателят на ПГ на ГЕРБ ще се срещне и с членове и симпатизанти на партията в Сатовча. Мероприятието ще се състои в офиса на ПП ГЕРБ в Сатовча с начален час 17:00 часа.

Последната спирка от обиколката му е в община Гърмен. В 19:00 часа Цветанов ще проведе работна среща с общинското ръководство на ГЕРБ и с активисти на партията. Срещата ще се състои в партийния офис на ГЕРБ в Гърмен, който се намира до сградата на Общината.

 

КОМЕНТАРИ

Pouka ot Kochan19:37 - 27.01.2017
Дунчо,Бамбалов,започна обратното броене за пед%%%%те в училището! Ще съдействаме на крадците да бъдат разследвани и да бъдат щракнати белезниците. Педали мръсни!
Същия20:17 - 21.12.2016
Майкъл №2 ,нали твърдеше,че ББ и ГЕРБ нямат алтернатива още 15-20 дори 30 години? Ахмак смахнат,изрод по рождение,ти и бамбалчето сте пътници,а и тези които те настаниха за ......! Боклук!
00716:55 - 18.11.2016
Какво стана бе гробари? Много пушек,много хвалби,демонстрации на величие и подаръци на Цецо с 6-те апартамента,накрая депесето и бесепето ви смазаха навсякъде ??? Нещастници!
Атос17:00 - 10.10.2016
Как сте братчетата Халилито и Джеватиту?Кмета на Влахина лекува!

FACEBOOK