Цветанов представя Савеклиева пред партийните активисти в региона

Цветан Цветанов, снимка: infomreja.bg, архив

Вицепремиерът и министър на вътрешните работи Цветан Цветанов ще представи утре вечер в Благоевград новоизбрания областен координатор на ГЕРБ - Даниела Савеклиева.

Цветанов, който е и заместник-председател на партията, ще съобщи лично решението на Изпълнителната комисия за избора на Савеклиева пред членове и симпатизанти на ГЕРБ в областта.

На редовна пресконференция преди утрешното заседание на Общинския съвет, парламентарният шеф Даниела Савеклиева обяви, че все още не е получила официално потвърждение за новия си партиен пост.

Председателят на Общинския съвет в Благоевград Даниела Савеклиева бе избрана за областен координатор на ГЕРБ по време на заседание на Изпълнителна комисия на 27 март. Тя застава на мястото на досегашния партиен лидер и областен управител Костадин Хадгжигаев.

 

КОМЕНТАРИ

SOS17:52 - 03.04.2012
Другарю Цветано,госин Министър и ние искаме да ни назначите на ръководни места! Защо ! Ами да вземаме боносчета,да хапваме мръвки,да обиколим Европата,да си купим по няколко апартаментчита и т.н.! Кои сме ние-НАРОДА! Чакаме и Ви вярваме! РАПОРТ ДАДЕН !
ДААААААА17:48 - 03.04.2012
ДАААААААА,ТАКАААААААААА,ВСИЧКОООООООО ЕЕЕЕЕЕЕ ОКЕЕЕЕЕЕЕЙ !
Код за сигурност, въведете кода aa6

FACEBOOK