Цветанов очаква силна подкрепа в Пиринско

Снимки: ПП РБ

Аз съм убеден, че жителите могат да преценят кой какво е свършил, казва Цветанов

Председателят на ПП „Републиканци за България“ Цветан Цветанов, зам.-председателят Павел Вълнев, областният координатор Атанас Камбитов и общинският координатор на Банско Георги Икономов се срещнаха с членове и симпатизанти в Благоевградска област. През втория ден на обиколката си те посетиха общините Сатовча, Гърмен, Банско и Благоевград.

„С Републиканци за България искаме да върнем нормалността в държавата. Не може политиката да се крепи само на обидни квалификации, трябва да се дават и съответните решения. В момента това, което е важно и вълнува хората е как можем да запазим работните места. Знаем, че много са фирмите, които вече фалират, а държавата не прави нищо за малкия и средния бизнес. Искаме в едно бъдещо управление да подпомогнем точно тази част от бизнеса, защото знаем, че тя е гръбнакът на една икономика. Кой днес от управляващите дава някакъв дългосрочен хоризонт?“, попита Цветанов. 

„Днес много от жителите на общините Благоевград, Банско и Сандански съжаляват за това, което се случи през 2019 година. Погледнете какво беше направено в областния център през последната година, нищо градивно. Преди това, благодарение на активната работа на Атанас Камбитов и ефективната дейност на администрацията, Благоевград можеше да се възползва от финансовите механизми, в полза на жителите. В Сандански ситуацията е същата. В Банско бяха изградени много обекти, в резултат на работата на Георги Икономов, а сега премиерът се снима до тях“, каза Цветанов.

Той заяви, че очаква силна подкрепа за Републиканци за България в Благоевградска област. 

„Искам да видя как областният ръководител на ГЕРБ – Благоевград ще застане в един публичен диспут с областния ръководител на Републиканци за България. Единият е направил много, а другият е получил много. Атанас Камбитов даде силна подкрепа за сегашния координатор на ГЕРБ. Аз съм убеден, че жителите могат да преценят кой какво е свършил“, добави още Цветанов.  

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 7jk

FACEBOOK