Цветанов: Изберете Иван Богданов за кмет на Белица, за да има видими резултати след 4 години в общината

Снимки: Пресцентър ГЕРБ - Благоевград

Пет неща са нужни на един кмет, за да е успешен. Да е честен, трудолюбив, да бъде всеотдаен, да има сплотено семейство и да работи за хората. Това са пет неща, които Иван Богданов притежава. Заради това изберете номер 5 в бюлетината и Белица ще има своя достоен кмет. Това заяви председателят на Националния предизборен щаб на ГЕРБ и зам.-председател на партията Цветан Цветанов по време на откриването на кампанията на ГЕРБ в Белица. По думите му, ГЕРБ ще продължи да полага всички усилия, за да бъдат постигнати такива условия в Белица, че младите хора да остават там и общината да постига просперитет.

„Политическа партия ГЕРБ ще бъде до Иван Богданов, за да се възползва и община Белица от европейските средства“, каза още Цветанов. Той призова на 25-ти октомври хората да гласуват с номер 5, да назначат за свой кмет кандидата на ГЕРБ Иван Богданов, за да може след 4 години и Белица да покаже видими резултати. „Ние от ГЕРБ отговаряме на агресията тук с нашия кандидат за кмет Иван Богданов“, подчерта зам.-председателят на партията.

Иван Богданов подчерта, че отборът, който той води, е готов честно и отговорно да направи промяната, от която неговата община се нуждае. „С екип от професионалисти и експерти очаквам да се случи реалната промяна и да променим досегашната равносметка, а тя е 70% безработица, слаба икономика, обезлюдяване на общината. Подкрепете ме за кмет, дайте своя глас за листата на ГЕРБ и заедно ще променим Белица“, призова Богданов.

На срещата присъства и областният координатор на ГЕРБ Благоевград и народен представител Даниела Савеклиева, както и кандидати за общински съветници.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода 2xa

FACEBOOK