Цветанов: Имаме президентска двойка

Цветан Цветанов, снимка: infomreja.bg, архив

Имаме президентска двойка, обяви председателят на предизборния щаб на ГЕРБ Цветан Цветанов след празничния водосвет по повод откриване на обновения офис на партията в НДК, съобщи БГНЕС.

Цветанов беше лаконичен, не издаде никакви жокери относно номинациите на 4 септември. Отговори единствено, че са български граждани и на въпрос той ли ще бъде между кандидатите, отговори отрицателно. По време на освещаването бяха председателят на парламента Цецка Цачева, председателят на правната комисия Искра Фидосова, евродепутатът Владимир Уручев и почти всички депутати на ГЕРБ, които бяха видимо отпочинали и освежени след отпуската.

Цветанов изрази задоволство при откриването на централния офис на партията и припомни, че организацията е минала през упорит труд от 2006 година насам, за да стигнат до спечелването на парламентарните избори през 2009 година. Той благодари на строителите и архитектите за свършената работа в срок, както и на гостите, между които открои представителите на фондациите "Конрад Аденауер" и "Хайнс Зайдел".

Цветанов информира, че в централния офис на ГЕРБ работят 23-ма души и в него предстои във вторник от 13 часа да бъдат представени 65 кметове на общини. В офиса ще бъдат обявени кандидатите за президент и вицепрезидент на партията, също ще бъде основното място за работа на изпълнителната комисия на ГЕРБ, ще идват и представителите на техните структури от страната. В офиса ще има много обучения и ще се правят пресконференциите на партията.

Във вторник от 13 ч. официално ще бъде обявен и слоганът на ГЕРБ за предстоящите избори, който е: "Градим България", "Градим София", "Градим Варна" и този израз ще бъде повтарян по време на кампанията за всяка община, за която кандидатите на ГЕРБ се борят да спечелят. /БГНЕС/

 

КОМЕНТАРИ

097721:23 - 28.08.2011
Голям праз като имате вече президентска двойка! Всички сте една и съща МАРКА-РУШИТЕЛИНА БЪЛГАРИЯ!
Код за сигурност, въведете кода ae5

FACEBOOK