Цветан Цветанов ще води листата на "Републиканци за България" във Велико Търново

Снимка: РБ

Това заяви самият той при откриване на партийния офис в града

Председателят на ПП „Републиканци за България” Цветан Цветанов ще е водач на листата във Велико Търново за предстоящите парламентарни избори, на 4 април.

Това заяви той по време на откриването на партийния офис във Велико Търново заедно със зам.-председателя Павел Вълнев, координатора за областта Николай Драков и координатора на сектор „Електронно управление“ Иван Станев. Офисът се намира на ул. „Марно поле” №9.

Цветанов припомни, че като народен представител, издигнат от този регион, винаги е работил в полза на хората от него. Подкрепял ги е с каквото може и им е помагал за множество инициативи.

По думите му листата за Великотърновска област ще е съставена от знаещи и можещи млади хора, които ще работят за развитието не само на града, но и на всички общини в областта.

„Велико Търново заслужава много повече и Републиканци за България ще работи за осъществяването на тези процеси“, категоричен е Цветанов.

ПП „Републиканци за България“ има изградени структури на територията на общините Горна Оряховица, Елена, Златарица, Свищов, Павликени и Полски Търмбеш.

 

КОМЕНТАРИ

Няма добавени коментари.

Код за сигурност, въведете кода a2g

FACEBOOK